Skocz do zawartości

Ilość linków zwrotnych

Ludi

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj sprawdziłem z ciekawości PR mojej witryny oraz jej ranking Alexa i jedna rzecz mnie zaskoczyła. W rankingu Alexa mam zaledwie 14 linków zwrotnych wyświetlanych wg. ich strony. Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego tak jest? Dodam iż od pół roku pozycjonuję regularnie stronę.

Jak można sprawdzić ilość BL?

Zaczynam dopiero pozycjonowanie - jak widać.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego tak jest? Dodam iż od pół roku pozycjonuję regularnie stronę.

Jak można sprawdzić ilość BL?

Zaczynam dopiero pozycjonowanie - jak widać.

Od pół roku pozycjonujesz regularnie, ale "dopiero zaczynasz pozycjonowanie". Nie sprawdzasz ilości BL?

Cała treść tematu się gryzie, albo zaczynasz pozycjonować albo pozycjonujesz stronę regularnie od pół roku (to dużo czasu). Po za tym jak można mówić o pozycjonowaniu skoro nie sprawdzasz na bieżąco BL (/nie wiesz jak).

Więc zacznijmy od tego; yahoo.pl wpisz link:nazwadomeny.pl

ewentualnie poszukaj serwisów typu backlink checker np. backlinkwatch.

BL sprawdzałem przez Google na tej samej zasadzie co opisał Kede, ale ciągle jest praktycznie brak wyników mimo tego, iż witryna posiada kilka odnośników na innych stronach.

Pozycjonuję od pół roku - kataloguje i dodaje do precli, ale nie specjalnie mi to chyba nie wychodzi, dlatego napisałem, że "zaczynam pozycjonowanie", bo być może coś robię źle.

Sprawdziłem BL wg Twojej metody Kede i tutaj są całkiem inne wyniki niż tym samym sposobem (info:nazwadomeny.pl) w Google. Wyjaśni mi ktoś dlaczego?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

SławekT Wielkie dzięki za ten artykuł. Czegoś takiego właśnie szukałem. Jednak trochę pracy widać powoli:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności