Skocz do zawartości

Domena PR 5 - jak na niej najlepiej zarobić?

lysy2005

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o swl to dużo punktów zyskałbyś z seomatik, ale jeżeli mowa o pieniądzach (a nie groszach). To tylko sprzedaż linków (allegro lub inne serwisy jak prolink).

Jeżeli zależy Ci na czasie to założenie płatnego katalogu byłoby całkiem dobrym pomysłem biorąc pod uwagę że szybko rozreklamujesz katalog może trochę wpisów dostaniesz zależy ile operator zabiera ale nie będą to duże pieniądze.

Jeżeli to domena przechwycona to trzymaj się tematyki strony wcześniejszej.

Jak nie wiesz jak ją wykorzystać to ją odsprzedaj ;) (drugi najlepszy wariant :) )

SEOkatalog, na szybko podlinkować SWLem i wpisy po 2,46 , do póki tobie PR nie wyzerują to możesz trocha zarobić na jeleniach.

Teraz niestety coraz więcej takich superkatalogów. Głowna PR5 a kategorie nawet nie zaindeksowane.

Beznadzieja.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Witam ........ja tez dzisiaj natrafiłem na 4 katalogi ze PR5-domeny przechwycone.....żeby dodać wpis to chyba musi być z Kosmosu ;) graniczy z cudem...

Pozdrawiam..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Dobry seokatalog postawić to fakt, ew. wrzucić do statlinka.

Jeżeli zależy Ci na sprzedaży pojedynczych linków za określone przez Ciebie pieniądze skorzystaj z giełdy Prolinka :)

Pozdrowienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności