Skocz do zawartości

język strony

Easy_Rider

Rekomendowane odpowiedzi

Stworzylem stronke ktora na kilka slow kluczowych miala sie wysoko uplasowac w wyszukiwarkach (mowa o https:// www.employment-poland.com).

Stronke robilem na konstrukcji jakiejs poprzedniej stronki i zapomnialem meta tagi pozmieniac, zostawilem polskie kodowanie (bo stronka jest po angielsku i pod takie tez wyszukiwarki byla tworzona) i content language 'pl' (wiem ze google rozpozna jezyk bez meta tagow tez bez problemow). W tresci stronki jedyne polskie slowa to 'baltyk i oceany' ktore sie kilka razy powtarzalo. Dodalem stronke jakos do 30stu polskich katalogow. Dopiero po tym zauwazylem ze w google pokazuje sie tylko adres strony (bez opisu, a minal ponad miesiac od pierwszej indeksacji) wiec pozmienialem te metatagi zalosne i pousuwalem z polskich katalogow, niestety tylko z kilku mi sie to udalo (wiadomo, w niektorych nie ma takiej mozliwosci). Juz po dwa dni po tej operacji na google zaczal sie pokazywac tytul i opis stronki. Dodalem do ok. 40stu katalogow zagranicznych (w ciagu kilku dni, stopniowo), jeszcze napewno nie zaindeksowalo nawet polowy z nich, bo niedawno to robilem, ale na kazde slowo kluczowe stronka nie pojawia sie w pierwszej setce, ani na google.co.uk, ani na zadnym DC. Podejrzewam ze jest to spowodowane tym dodawaniem do polskich katalogow, czy pozostaje mi cos innego poza dodawaniem do kolejnych angielskich katalogow? Jakie moga byc inne powody tego ze stronka sie nie pokazuyje w wynikach, skoro https:// www.seomoz.org/tools/sandbox-tool.php nie wskazuje zadnych niezgodnosci?

Edyted kilka minut pozniej:

Troche mi sie wstyd zrobilo, ale jeszcze jedna ewentualnosc mi przyszla na mysl odnosnie pozycji stronki, moze za bardzo ten tekst tam jest smieciowaty i wujek G sie obrazil?

a o geolokalizacji strony Ty słyszał ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a o geolokalizacji strony Ty słyszał ??

105601[/snapback]

ano cos tam slyszal :D .. a jak teraz mnie zgeolokalizowalo krzywo, to wieksza ilosc anchorow z angielskich stron mi pomoze, czy moze geolokalizacja to proces jednorazowy i jak juz zostala niekorzystnie sklasyfikowana to tak zostanie?

skup sie na katalogach anglojęzycznych i powinno się wyprostować

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Easy_Rider czy chodzi Ci o hasła takie jak:

- Human Resources które zwraca 597,000,000 dok

- Employment Poland które zwraca 9,660,000 dok

ilości znalezionych dokumentów raczej nie pozwolą Ci się wysoko wybić

Strona jak najbardziej jest poprawnie zindeksowana w google .co.uk czy .com ale osiągalne są tylko frazy w stylu: We offer experienced workers from Poland for Your Company

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności