Skocz do zawartości

[Praca] Szukam pracy

BaS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam stałej pracy, najchętniej w Gdańsku, ale pod uwagę biorę całe Trójmiasto, Bydgoszcz oraz Toruń. Posiadam doświadczenie w telemarketingu, od 3 lat zajmuję się również pisaniem tekstów na potrzeby SEO (oprócz niskiej jakości precli - z naciskiem na niskiej jakości).

Pracodawcy mogę zaoferować:

- znajomość zagadnień SEO

- praktykę w katalogowaniu, budowie zaplecza na WP, korzystaniu z SWL-i, obsłudze kilku programów wspomagających pozycjonowanie

- łatwość poruszania się w Internecie i wyszukiwania informacji

- dobrą znajomość Wordpressa

- podstawy HTML

- szybkie przyswajanie wiedzy

Chętnie podejmę pracę jako SEO copywriter lub taką, w której będę mógł wykorzystać dotychczas zdobytą wiedzę i doświadczenie, jednak jestem otwarty na każdą propozycję. Oczekuję jedynie zatrudnienia na stałe, w pełnym wymiarze godzin oraz elastycznego terminu rozpoczęcia pracy - do Trójmiasta mogę się przeprowadzić w ciągu 2-3 dni, natomiast w przypadku Bydgoszczy i Torunia będę potrzebował ok. dwóch tygodni.

CV: https://www.goldenline.pl/bartek-sprengel (zainteresowanym mogę przesłać bardziej szczegółowe w formacie .pdf)

Kontakt:

e-mail: bartes.24@wp.pl

lub PW

Pozdrawiam

Bartek Sprengel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności