Skocz do zawartości

Jak zwiększyć CPM

Darknes

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Panowie,

mam pytanie dotyczace cpmu, da sie go zwiększyć? zmodyfikować? można jakoś sprawdzić ile jest wart klik reklamy na mojej stronie ?

w tym miesiacu stawki są dla mnie bardzo slabe za 100 klikow 8 euro.

Czy jest mozliwosc zwiekszenia go czy to kwestia przypadku ? w lutym mialem okolo 120% tej stawki i mniejsza klikalność.

Prosze o wszelkie informacje na temat.

Pozdrawiam :)

Nie wiem z czym jest związany wzrost zarobków u mnie na stronach, ale na niektórych z rozrywki stawki są obecnie na poziomie nawet 0,10-0,15€, stąd ten plus w porównaniu choćby do lutego, gdzie max było tam 0,05€. Ostatnio miałem trochę więcej wolnego czasu i częściej aktualizuję strony, może to dla tego, nie mam pojęcia. Dla porównania inna strona z rozrywki z tej samej tematyki CTR 20%, dziennie z 300 kliknięć, ale stawki za to na poziomie 0,02€.

Jak ktoś wyżej wspomniał, Twoje stawki w zależności od tematyki strony nie muszą być wcale takie złe.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Nie wiem z czym jest związany wzrost zarobków u mnie na stronach, ale na niektórych z rozrywki stawki są obecnie na poziomie nawet 0,10-0,15€, stąd ten plus w porównaniu choćby do lutego, gdzie max było tam 0,05€. Ostatnio miałem trochę więcej wolnego czasu i częściej aktualizuję strony, może to dla tego, nie mam pojęcia. Dla porównania inna strona z rozrywki z tej samej tematyki CTR 20%, dziennie z 300 kliknięć, ale stawki za to na poziomie 0,02€.

Jak ktoś wyżej wspomniał, Twoje stawki w zależności od tematyki strony nie muszą być wcale takie złe.

ee 0,10-0,15? za klick to dla Was dobry zarobek? ja wlasnie taki mam w tym miesiacu i bardzo mi to nieodpowiada.

za 300 klikow to ja mialem ponad 60 euro w lutym, teraz ledwo 20

na stronach z grami na pewno są lepsze graficzne, u mnie różnica kilkuset % :hello:

ee 0,10-0,15? za klick to dla Was dobry zarobek? ja wlasnie taki mam w tym miesiacu i bardzo mi to nieodpowiada.

Chyba jasno napisałem, że zanotowałem wzrost CPM na poziomie 100-200%, więc jak najbardziej to Bardzo Dobre stawki (300 klików to ja mam w pół dnia.)

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

na stronach z grami na pewno są lepsze graficzne, u mnie różnica kilkuset % :D

Chyba jasno napisałem, że zanotowałem wzrost CPM na poziomie 100-200%, więc jak najbardziej to Bardzo Dobre stawki (300 klików to ja mam w pół dnia.)

od 2 dni adsense lekko sie przebudzil - ok 250k = 35~e

oby tak dalej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności