Skocz do zawartości

Problem ze stroną

barii

Rekomendowane odpowiedzi

Od prawie roku istnieje moja strona: https://www.zdrowomi.pl

Odwiedzin strony jest strasznie mało ok 50 uu dziennie. Treści w portalu jest sporo. Teoretycznie w google: Około 1,880 wyników (site:zdrowomi.pl)

CMS: Joomla

Jakoś strasznie bardzo nie kataloguję (ale linki na innych stronach są), ale inne moje portale na autorskich CMSach znacznie lepiej wypadają w statystykach.

Może ktoś z was pomoże mi znaleźć przyczynę problemu. Może powinienem zmienić metodę nawigacji na stronie? Nie wiem co mam zrobić.

Najlepsze rozwiązanie dla każdej firmy to Aplikacja dla firm CRM , a szkolenia znajdziesz w bazie szkoleń

No właśnie nie mam wybranych konkretnych fraz do pozycjonowania, ale myślałem że strona z czasem się sama rozpropaguje...

np. fraza leki recepturowe (2 pozycja w G) ale wejść nie wiele https://www.google.pl/search?q=leki+receptu...amp;startPage=0

Najlepsze rozwiązanie dla każdej firmy to Aplikacja dla firm CRM , a szkolenia znajdziesz w bazie szkoleń

Skorzystaj najpierw Google Adwords Narzędzie propozycji słów kluczowych i znajdź popularne frazt, na które jesteś w stanie się pozycjonować (już masz fajny content), oraz inne, na które warto dodać na stronie nowe kategorie i artykuły i wtedy działaj.

Po prostu staraj się sprostać oczekiwaniom użytkowników wyszukiwarki a nie odwrotnie.

pzdr m.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności