Skocz do zawartości

XRumer, Blast - co o tym myślicie? Kogo polecacie?

eh69

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze słyszę, że mozna coś pingować kanałami rss.

W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl.

Pierwsze słyszę, że mozna coś pingować kanałami rss.

jest to jeden z dośc dobrych sposoób na indeksowanie wpisów ... kwesti anzewnictwa czy "indeksowanie" poprzez RSS można nazwac "pingowaniem"

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja myslalem ze mozna pingowac kanaly rss... ;-)

W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl.

zakupiłem blasta jakiś czas temu

efekt kiepski kosztował mnie 100zł

przez jakieś 2 tygodnie byłem na pierwszej stronie niestety juz mnie nie ma na niej

poza tym caly czas kataloguje strone w katalogach minimum PR1

osobiscie nie polecam a z tego co wiem to mozna zlapac filtr w google

moim zdaniem choc moge sie mylic lepiej zakupic jakies oprogramowanie do katalogowania i samemu probowac

przynajmniej program ci zostaje

w moim przypadku katalogowanie pomogło - nie ma tez szału ale to zawsze troche wyżej w google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności