Skocz do zawartości

Medici Interactive

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Od jakiegoś czasu piszą i dzwonią do mnie ludzie z Medici Interactive (https://medici-interactive.pl) .

Jest to firma niemiecka która wchodzi na rynek polski i oferuje kampanie CPM i CPC.

Mieliście do czynienia z tą firmą? Warto z nimi wchodzić we współpracę?

Kuszą stawkami, ale ciekawe jak jest z wypłacalnością i ogólną współpracą...

Google mało mówi o tej firmie...

Próbują ściągnąć wydawców tym że dają na wstępie 50 euro, ale dla dużego portalu to zadna zacheta bo taką kwotę można zarobić w 1 dzień.

Poza tym wg ich obietnic będą mieli w kwietniu kampanie CPC 1 zł. Ciekawe czy te 1 zł jest przed czy po ich prowizji (pewnie po). Chcą się dzielić 50/50.

Mnie tez napastowali i w koncu wypełniłem formularz

.

Ale w panelu nie ma nic :) zadnego reklamodawcy.

A tak ogólnie to myśle że lepiej jest wspólpracować z niemiecką firmą niż z polską. )

Przykład Affiliando. Cociaż ubogo z finansowymi reklamodawcami to w porównaniu np z bankierem przepaść.

Chodzi oczywiście o zakceptowane wnioski i naliczanie prowizji.

A tak swoją drogą wszyscy wiedzą ze w systemie bankiera są cyrki jednak mimo to mase wydawców tam siedzi.

Aż żal du*e sciska bo pp byłby naprawde fajny gdyby nie 1 % zakceptowanych wniosków.

No cóż - takie rzeczy tylko u Polaka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności