Skocz do zawartości

Presell świeżynka na fajnej domenie ;)

ShRon

Rekomendowane odpowiedzi

No to wreszcie postawiłem swojego pierwszego precelka.

Czekam na wszelkie uwagi i komentarze, szczególnie jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, funkcjonalność (kategorie), seo itp.

Dopiero co go skończyłem ustawiać, więc jeszcze nie jest podlinkowany, ale na pewno będzie, więc można spokojnie dodawać artykuły (szkoda mi mojej pracy by to zmarnować).

adres: info.xao.com.pl

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

To był "artykuł" do testowania related post - parę słów kluczowych. Co do artykułów, to większość jest wrzucona na próbę i są to przykładowe z seoleniwca. Chodzi mi głównie o to czy w konfiguracji czegoś nie spieprzyłem.

tak na poważnie to jest w miare ok jeśli chodzi o optymalizację, podepnij sobie swoja mapkę sitemap.xml pod wtyczkę sitemap-generator. jeśli chcesz uniknąć spamu odpal sobie jakiś CAPTCHA bo zaraz cie dojadą z automatów również trzeba uważać na komentarze. Jeśli ma to być dobry blog to lepiej wyłączyć rejestrację jeśli chcesz moderować wpisy odpal sobie wypiekacz i zrób jakąś selekcję co do wpisów a jakość musisz już sam oceniać. Masz wtyczkę all in seo ja bym ustawił <title> wpisu jako nazwę wpisu bez dodatkowego opisu tytułu strony, również w tej wtyczce odpal keywords oraz descriptionby już było jakieś minimum optymalizacji.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Dzięki za podpowiedź. Wszystko zrobione. Sitemapa robiona na bieżąco, captcha zainstalowana (+potwierdzenia mailem i ewentualnie zagadki logiczne (2+2)*2=?). Komentarze też zabezpieczone + wycinanie linków z komentarzy. Wypiekacz uruchomiony. Wewnętrzne linkowanie poprzez Similar Posts i anchory w postach (do tagów - opcja z simple tags). Zdjęcia też powinny by seo (dodawane automatycznie alty, title i wymiary). Z ciekawostek jest potwierdzenie mailowe akceptacji/odrzucenia wpisu. Usuwanie nazwy strony z title jest w tym przypadku zalecane?

Jak pisałem, gdy captcha padnie, mam jeszcze inne opcje. Na razie spamu zupełnie się nie boję :brawa:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności