Skocz do zawartości

Moja strona - jakies rady?

Damian-S.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Zmienił bym w ogóle wygląd strony, nie podoba mi się.

* Jeśli nie zmienisz wyglądu to zmień kolor tego napisu bo strasznie się gryzą te kolory.

2. Formularz u mnie się jakoś wyśrodkowany wyświetla, wyrównaj go do lewej bo nie fajnie wygląda.

3. Po co Ci link do PR Twojej strony w stopce?

admin.banner.jpg

Jak zwykle będę się czepiał (z wrodzonej skłonności do szukania dziury w całym i osobistej niechęci do MLM).

Cytat z Twojej strony:

"Dzięki mnie możesz być pewny, że dostaniesz wiedzę i konkretne wsparcie na temat tego, jak rozwijać biznes przy pomocy internetu nie wychodząc z domu!"

Chcesz uczyć innych, a sam nie wiesz, w jaki sposób promować swoją stronę? Poza tym ja nawet nie widzę tam niczego, co mogłoby być wartościowe dla czytelnika.

Strona odstrasza samym wyglądem. Nie jest koszmarna, ale nie budzi zaufania, które powinieneś wzbudzić w potencjalnych współpracownikach/niższych poziomach swojej struktury.

Damian... podziwiam Cię za odwagę i tupet. Niestety Twoja strona jest poza zasięgiem mojej percepcji, stąd pozostawiam tylko stwierdzenie z pierwszego zdania. Ufff.... :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie mogłem się powstrzymać- "Damian Sikora z zawodu informatyk, trener i lider MLM. Współtwórca oraz członek zarządu PROJEKT-TTE, przedsiębiorca." cytat z Twojej strony ;) W title, zdjęciach pełen lans na "D.Sikore". Chyba liczysz, że ktoś wpisze Twoje nazwisko w G i wszędzie Cię będzie pełno, jak na stronie. Pewnie w domu też masz porozwieszane swoje zdjęcia? ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności