Skocz do zawartości

pozycjonowanie w google maps

przemo83

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Niedawno zweryfikowałem stronę swojego klienta na koncie mapy google.Chce aby strona klienta wyświetlała sie w mapie google(pinezkach od A do G) na 3 frazy lokalne.

Te 3 frazy lokalne są już wypozycjonowane w wynikach organicznych google w TOP10 i czekam na to samo w mapach.

Moje pytanie brzmi: Jak długo trzeba czekać aby strona wyświetlała się w pinezkach od A do G?

Za wszelkie info dzięki.

Od tygodnia do...

zależy od konkurencji. Poza tym pozycje w mapach zmieniają się (wg mnie) dużo częściej, niż w normalnych wynikach organicznych. Dodaj się do Zumi, Panoramy firm, katalogu WP i Gazety - to w niektórych przypadkach przyspieszyło nam znalezienie się na mapie.

Jeśli chodzi o konkurencje to nie jest mała jak na frazy lokalne.Czyli mozliwe że troche poczekam więcej niż tydzień, ale mam nadzieje że do końca marca stronka będzie przynajmniej w pinezkach na te 3 frazy na pozycji G.Jedyne co powiem o tematyce to są to przedszkola z krakowa.

Co do ktalogów to nie dodałem jedynie do zumi i gazety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności