Skocz do zawartości

[wykonam] precle w każdych ilościach

Eaden Rotruck

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie zapraszam do współpracy wszystkich, którzy potrzebują dużych (i nie tylko) ilości unikalnych tekstów do precli. Wykonywane przeze mnie teksty charakteryzują się poprawnością językową, gramatyczną, ortograficzną i stylistyczną. Nie muszę pisać, że każdy tekst jest unikalny.

Do tematu pisania podchodzę bardzo poważnie i wiem jak bardzo ważne są terminy wykonywania zleceń. Ze swojej strony gwarantuję ich dotrzymywanie. Moje możliwości pisania są bardzo duże.

Stawka za tekst o długości 1000 znaków ze spacjami to 2 zł netto.

Każda inna długość analogicznie do tej kwoty. Przy tekstach o długości 2000 znaków lub dłuższych możliwa negocjacja cen.

Ponadto chętnie wykonam katalogowanie do wyselekcjonowanych 200 katalogów - stawka to 0,40 zł za jeden wpis. UWAGA - 3 synonimiczne opisy potrzebne do wykonania zlecenia przygotuję GRATIS!

Na życzenie wystawiam fakturę VAT.

Zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych do kontaktu na adres: eaden.rotruck (małp) gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności