Skocz do zawartości

Ogólnopolskie Party 2k11

noodly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Poza piciem alkoholu w pubie (co niektórzy robią co weekend) jakie "inne atrakcje" są przewidziane ?

Tak, zatańczę Ci w prywatnej sali na rurze. :-)

Możesz patrzeć, pić piwo i zadawać sprośne pytania, ale nie wolno Ci dotykać! :-)

Pozdrawiam, J.

a ja się pytam gdzie szkolenie z wyrywania wpłatomatów ???

no kuźwa gdzie ??? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dla Ciebie Beer mogę zrobić nawet akredytowane przez Kuratorium Oświaty. :-)

A co, wybierasz się do mnie? :>

a tak łamię sie czy nie zawitać do Was Krakusów (wiszę jeszcze Tomkowi ten kubeł lodu w spodnie) !!!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czyli termin zapadł taki, jaki został podany w pierwszym poście? Może w końcu zapoznam się in live z bracią pozycjonerską ;).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Wstępny termin: 20-22 maj 2010

20 maj (dla chętnych) - wieczorne piwko

21 maj - przed południem zbiórka i jedziemy na plażę w bezpośrednim sąsiedztwie plaży nudystów (Beer i Erbit przyjadą z lornetkami), po południu obiad, wieczorna wódka

22 maj - wspólny śniadanioobiad jak kto wstanie i powrót do domu

Spotkanie będzie bezpłatne (zapraszam wszystkich nowych i jeszcze bez kontaktów w branży, jeżeli ktoś liczy się z kosztami to podaję poniżej przeciętny koszt w Krakowie) i będzie miało charakter towarzysko-rekreacyjny.

Przybliżony koszt 1 doby noclegu: 50 PLN - pensjonat, 150 PLN hotel, 300 PLN hotel wysoki standard

Jedzenie: obiad knajpa 20-40 PLN, koszyk Kaczyńskiego w Biedronce 34,99 PLN

Picie: piwo 7-10 PLN, wódka od 50 PLN, wódka na plantach od 15 PLN + mandaty

Na początku przyszłego tygodnia pojawią się na site spotkania informacje o noclegach, dojeździe.

Pozdrawiam, J.

P.S. Wiem że wiem czym przyciągnąć :-)

21 maj - przed południem zbiórka i jedziemy na plażę w bezpośrednim sąsiedztwie plaży nudystów (Beer i Erbit przyjadą z lornetkami), po południu obiad, wieczorna wódka

Można robić zdjęcia z fleszem? :P

Panowie jak macie namiary na jakieś tanie, w miarę dobrze zlokalizowane pensjonaty to wrzucać co by szukać nie trzeba było ;)

Jedzie ktoś z Poznania? Proponuje podróż PKP :D

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Mam zaprzyjaźnione kawalerki i pensjonaty, które będą mogły dla nas zorganizować nocleg (info będą na stronie).

Z racji tego że, jak nietrudno z przeszłości zauważyć, część z nas ma potrzebę pokazywania że wydaje 500 PLN na nocleg :), a część liczy się z kosztami, będą podane 2 alternatywne miejsca, jedno tanie, jedno drogie.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności