Skocz do zawartości

Ogólnopolskie Party 2k11

noodly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przypominam że to są informacje wstępne, nie rezerwujcie sobie jeszcze terminów w kalendarzu, ostateczne będą na dniach. :)

to sie pospiesz bo muszę terminarz ustawić :P

PS

lunety nie biorę ale wezme lustrzankę z tele ... ;P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mam durne, laickie pytanie. Czy ja dobrze widzę, że na stronie zewnętrznej (sajt spotkania na domenie zewnętrznej) nie ma możliwości udostępnienia Facebookowskiej ramki z fotkami profilowymi i możliwości zapisywania się a'la "Lubię to"? Hmm, ślepy jestem? Może lepiej po prostu fan page?

odnośnie lokalu to moja uwaga jest taka, żeby organizatorzy sprawdzili wcześniej dokładnie miejscówkę bo np. w zeszłym roku w Katowicach było tak głośno, że trzeba było krzyczeć, żeby osoba siedząca obok cokolwiek usłyszała... w Częstochowie było trochę lepiej, ale dyskoteki chyba nie są najlepszymi miejscami do tego typu spotkań :D

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Termin: weekend 20-22 maja 2011.

Mam prośbę, nie sugerujcie na razie noclegów i lokali, bo się zrobi zamieszanie. Planujemy 2-3 lokale (inny na piątek, sobotę i inny do jedzenia w sobotę) + plaża. Noclegi podam w ok. tydzień po rozpoczęciu rejestracji, żebyśmy wiedzieli ile nas jest (mam kontakty w pensjonatach i hotelach, ale nie każdy nas pomieści) i żebyście mogli spać kupą w jednym miejscu, ew. 2-ch z rozróżnieniem na standard turystyczny/exclusive.

Czekam na informację od Intrudera odnośnie rezerwacji lokali, jak będziemy mieli dograne wszystkie sprawy organizacyjne, to podam Wam adres site-a spotkania, który ma gotową grafikę i cms-a od piątku.

Pomoże ktoś z tym Fejsbukiem?

Pozdrawiam, J.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności