Skocz do zawartości

[Wykonam] Pisanie Artykółow

blizzarder

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro temat trochę się rozrósł, to dam też pewnego tajemniczego maila, którego dostałem (na przechwyconą domenę - dużo ich przychodzi, ale ten jest z tych wyjątkowych)

Wiadomość:

witam . mam pytanie .... mam sosiada co ma psy , moze ich nie bije . ale sam nie ma co jesc po smietnikach chodzi i jedzenia szuka.Ajak dostanie jakies grosze z MOPSU, to go nie ma calymi dniami bo pije. psy w tedy latajo po klace szczekajo.sikajo. na ludzi sie zucajo. nie wiem czy to szczypione. mam dziecko juz raz na syna sie zucily.psy sie zalatwiajo w domu ,bo na podwurko nie wychodzi z psami.Gdzie to zglosic?? prosze o pomoc .....

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gerdi, owszem, ale wciąż wiele osób ocenia naszą kulturę osobistą i dojrzałość emocjonalną na podstawie słów za pomocą których wyrażamy swoje myśli. Inaczej mówiąc: sposób pisania i mówienia, to wizytówka nas samych. Owszem, wszystko da się przeczytać, a papier wszystko wytrzyma, ale mówi się też, by nie dyskutować z *** bo ściągnie do swego poziomu i pokona doświadczeniem.

Kazek76 - genialny przykład. Teoretycznie, wygląda to jak żart gimnazjalisty, ale ...

@-->->----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności