Skocz do zawartości

Mniejsze zarobki czy to czasowa zapaść

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

ja ostatnio za około 30-35 kliknięć ledwo 1 euro mam... stawki porażająco niskie :/

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

meff czy to normalne to Ci nikt nie powie, nie wiedząc gdzie i w jaki sposób wyświetlane są Twoje reklamy.

U mnie zarobki od początku maja powoli do góry, ostatnio duży wzrost :)

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Witam,Czy to jest normalne? Aktualnie bawiłem się w dostosowanie reklam tak by mieć jak naj więcj klików. No i udało się mam 1,9 ctr jestem ztego wsumie zadowolony. Wczesniej przy kiepskim ctr miałem okolo 15-20 centow za klika teraz mam tak że przez dwa dni miałem 0,5 za klik wczoraj 15 centow, dziś znow slabo... Oco chodzi? U Was też co dziennie się aż tak zmienia? Czy poprostu reklamy musza się jakoś dopasować?

Witam,Czy to jest normalne? Aktualnie bawiłem się w dostosowanie reklam tak by mieć jak naj więcj klików. No i udało się mam 1,9 ctr jestem ztego wsumie zadowolony. Wczesniej przy kiepskim ctr miałem okolo 15-20 centow za klika teraz mam tak że przez dwa dni miałem 0,5 za klik wczoraj 15 centow, dziś znow slabo... Oco chodzi? U Was też co dziennie się aż tak zmienia? Czy poprostu reklamy musza się jakoś dopasować?

Przeczytaj wątek, a się dowiesz, że to normalne :)

A ja nie mam linków w sygnaturce :)

Google najwięcej płaci za reklamę, która na stronie pojawia się jako pierwsza. Być może po twojej zmianie w kodzie pierwsza pojawia się jakaś mało widoczna reklama, na którą mało osób klika, a ta o której piszesz jest kolejna i dlatego jej stawki za kliknięcie są niewielkie.

Nie chodzi o szybkość wyświetlania, tylko o kolejność w kodzie HTML.

Im reklama wyżej tym lepiej płatna w google. Jeśli na początku masz mało klikaną reklamę to ona pożera najdroższe reklamy.

Musiałbyś pomyśleć nad zmianą kolejności reklam. Da się uzyskać ten sam efekt za pomocą CSS (nie zmieniając wyglądu strony) jednak trochę trzeba z tym powalczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności