Skocz do zawartości

Mniejsze zarobki czy to czasowa zapaść

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie chodzi o szybkość wyświetlania, tylko o kolejność w kodzie HTML.

Im reklama wyżej tym lepiej płatna w google. Jeśli na początku masz mało klikaną reklamę to ona pożera najdroższe reklamy.

Musiałbyś pomyśleć nad zmianą kolejności reklam. Da się uzyskać ten sam efekt za pomocą CSS (nie zmieniając wyglądu strony) jednak trochę trzeba z tym powalczyć.

Noo to wiem:P Myślałem że już o szybkość wyświetlania chodzi:) Tak zdarzyło się mieć po 0 może był to nieprawidłowy klik, np ktoś klikał 2 albo 3 razy. Możliwe jest też że naliczą ci go kiedyś ale wątpię

Hej,

u mnie klik za 0,15-0,25

po innych postach widzę, że nawet dobre stawki mam :D

Ale mam niestety taki problem, że zdarzają się kliki za... 0,00 :)

Zdarzyło się komuś takie coś (w sensie klik za 0,00)?

do wczoraj zarobiłem na google adsense 0,03 Euro :) Jednak jakimś cudem dziś na 4000 wyświetleń miałem 1 klik za 0,27 :) (to jest za poprzednią dobę) Muszę chyba poszukać jakiegoś tematu o dobrym umiejscowieniu reklam :)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

a jak możesz to wejdź na mój portal Radia Bolesławiec i powiedz mi jak byś je umieścił :) najlepiej mi idzie z 300x250 , 160x600 odpadają . Zresztą zawsze tak miałem . Powoli minimalizuje wyświetlenia google adsense . Dziś jakims cudem miałem dwa kliki po 0,42 euro mimo ,że mam 6 razy mniej wyświetleń niż wcześniej . Nie dziwi Was to ,że adsense ma coraz mniejszy CTR ? Czy u Was jest inaczej ?

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Kurde nie czaje, przez kilka dni ładnie szło zmieniłem na chwile reklamy i powróciłem znow do tego ustawienia i masakra nikt nie klika,Dziwne jest to hehe na 1300 wizyt 3 kliki śmiech na sali, oni musza oszukiwać to jest bardzo mało prawdopodbne aby tylko 3 razy ktos kliknął . Może nie zaliczyli klików czy coś. Wiem jedno na tym ustawieniu reklam ktore mam zazwyczaj mialem 10-20 apo tej malej zmianie i powrocie nagle taki spadek tylko czym to jest spowodowane??

Porównałem sobie wczoraj zarobki na jednej z moich domen za miesiąc maj 2011 i maj 2010. Wybrałem domenę, na której ruch był bardzo podobny, układ reklam nie był zmieniany, layout, linkowanie też nie. Praktycznie nic nie zmieniałem (dołożyłem tylko odrobinkę treści na paru podstronach).

Wyszło:

maj 2010 - 162 Euro

maj 2011 - 68 Euro

Czy to zapaść ? Tak, to jest zapaść !

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Nie wiem skąd bierzecie tak duże sumki ,u mnie :

Maj 2011

wyświetleń - 439 510 ,kliknięcia - 35 , zarobki 3,24 ?

Czerwiec 2011

wyświetleń - 247 410 , kliknięcia - 37 , zarobki 7,55 ?

w ciągu roku 33,37 ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności