Skocz do zawartości

Mniejsze zarobki czy to czasowa zapaść

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

jakas masakra w ciagu 2 dni google obcielo mi stawke o 100%

Jeśli tak, to ja bym się na Twoim miejscu cholernie zaczął martwić nieprawidłowymi kliknięciami, skoro masz tylko kliknięcia za 0 EUR.

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To się wszystko waha jak moje nastroje w Adwords panowie, nie miejcie pretensji do Adsense, Oni swoje zabierają wiadomo, ale kasa idzie z reklamodawców, i to oni manipulują stawkami, ostatnio może i spadają zarobki ale tam gdzie powinny....

Ostatnio reklamowałem stronę o budownictwie a miałem setki kliknięć na domenie finansowej w reklamę budownictwo, po prostu cały budżet dzienny zabierała... i jak tu nie wyłączyć reklam u partnerów? Aktualnie korzystam tylko z szukajki.

Dodam że to była reklama adsense dla domen i na 100% ruch pochodził z jakiegoś badziewnego źrudła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności