Skocz do zawartości

Mniejsze zarobki czy to czasowa zapaść

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli wypadałoby budować jeszcze więcej jakości, najlepiej tematyczną i niszową.

No nie za bardzo - na niszową tematykę nie będziesz miał reklam, a jak będą to będą fatalnie tanie. Jakości stron też to raczej nie podniesie bo możesz mieć super stronę co i tak nie przełoży się na konwersję.

Jeżeli ta zapaść jest efektem zmian technicznych to fatalnie, no i właśnie idzie wiosna, ogródki, pogoda mniej ludzi przed kompem, jeszcze mniejsze zarobki, czarno to widzę.

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

trzeba robić swoje i nie narzekać, a mniejsze zarobki starać się nadgonić np: optymalizacją układu reklam... lub dodaniem treści pokrewnych które dobrze zarabiają, widać to w GA ...

Jak nic nie robisz / lub mało to niestety leci wszystko, trzeba dużo pracy by utrzymać pewien poziom nie mówiąc już o wzrostach...

ja puściłem dużego lotka - tylko to pozostało. A może akurat te 21 mln będzie choć w części moje. A jak nie to trzeba robić swoje.

Swoje i tak zawsze robić trzeba, obojętnie czy się stoi czy się leży:)

Jak widać, nie można liczyć na samego Adsensa, tylko traktować to jako dodatkowe źródło dochodu, niestety niestabilnego i niepewnego.

A ja od 10 lat prowadzę stronkę swoją i od jakiś 5 lat adsense i ostatnio włożyłem mnóstwo pracy w jej rozwój, przez luty zarobki wzrosły niebotycznie (dodałem więcej reklam) a właśnie w marcu olbrzymi spadek tak jak piszecie, rychło w czas zmniejszyły się zarobki jak ja poświęciłem tydzień na zaniedbany serwis :/ Pewnikiem od nowa na długie miesiące zapomnę o serwisie. Jeszcze tylko wypróbuje reklamy bez pośredników.

JacekS

Też mam wrażenie że zarobki spadły od stycznia. Mimo, że mam głównie strony, na których powinny zwiększać się stawki im robi się cieplej, to jednak tak nie jest.

Tu miała być sygnatura...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności