Skocz do zawartości

Mniejsze zarobki czy to czasowa zapaść

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak oceniasz kontakt z adsense :)

o dbałość Adsense o wydawców

czy uważasz Adsense za lidera na rynku.

czy jesteś zadowolony z programu Adsense

czy jesteś zdowolony z zarobków

czy jesteś zadowolny z dopasowania reklam

Na końcu było pole "co chciałbyś powiedzieć pracownikom Adsesne"

Jakoś takie, w tym stylu, dokładnie nie zapamiętałem.

Prawdopodobnie Google ma wprowadzic wyswietlanie informacji o statusie konta i wiele wiecej, na pytanie co ulepszyc odpowiedzialem wlasnie ze przydaloby sie cos co opisywalo by status konta, czy smart pricing jest, co jest nie tak itd, w odpowiedzi otrzymalem:

Good point, Ernest. You've hit on a big topic that is as important to us as it is to our publishers, and we're working on a few features that will help give greater insights into earnings and recommendations on how to improve them, where applicable. I can't give you a specific timeline, but I'll be sure to alert the forum folks when we're getting ready to launch.

Chris

https://www.google.com/support/forum/p/AdSe...utm_medium=link

Tak analizując ostatnie 4 miesiące to ctr też jest nieco niższy niż zwykle, a jak tam u was wygląda CTR w marcu? w stosunku do poprzednich miesięcy?

Edit:

@ErnestM a nie widziałeś żeby tam coś pisali na tej angielskie grupie o spadkach zarobków?

Dzisiaj skrajna lipa znowu - ruch stale rośnie, a zarobki spadają, ctr też gorszy ;/

u mnie tak z pardę dni wcześniej troszkę lepiej było, a ostatnie dwa to lipa znowu, ale CTR też mi spadł w marcu. Jak wygląda u was CTR w odniesieniu do poprzednich miesięcy?

U mnie zapaść ogólna, testuję optymalizacje jednostek.

Nie wiem czy to jest dobry moment na optymalizację teraz akurat, bo wyniki zmian nie będą miarodajne.

u mnie tak z pardę dni wcześniej troszkę lepiej było, a ostatnie dwa to lipa znowu, ale CTR też mi spadł w marcu. Jak wygląda u was CTR w odniesieniu do poprzednich miesięcy?
U mnie zapaść ogólna, testuję optymalizacje jednostek.

Nie wiem czy to jest dobry moment na optymalizację teraz akurat, bo wyniki zmian nie będą miarodajne.

Zrobiło sie ciepło i jest słabo b. słabo :)

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

A patrzyliście czy macie włączone w Analytics udostępnianie danych dla innych produktów Google, tam jest dopisek cytuje:

"Aby wzbogacić funkcje reklam i poprawić obsługę AdWords, AdSense i innych produktów Google, warto udostępnić dane Google Analytics dotyczące witryny innym usługom Google."

U mnie nawet nie wiedziałem ale miałem wyłączoną tą funkcję, widocznie kiedyś przestawiłem to ustawienie, do tego od dawna już nie miałem podglądu do porównań z innymi witrynami.

U mnie niestety też totalna lipa zarobkach.

JacekS

"Przykładowe zastosowanie: Optymalizator konwersji Google

Wybór tej opcji umożliwi klientom AdWords używanie Optymalizatora konwersji (gdy jest dostępny) z następującymi głównymi zaletami:

- Osiągnij planowany zwrot z inwestycji (ROI) poprzez automatyczne zarządzanie stawkami w celu maksymalizacji celów CPA.

- Zminimalizuj koszty konwersji i oszczędź czas."

JacekS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności