Skocz do zawartości

Mniejsze zarobki czy to czasowa zapaść

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
kazdy mowi o spadku, a moglby ktos przedstawic faktyczne +/- stawki?

ja przy 200-300 klikach na dzien w ciagu miesiaca mam okolo 800e

kwiecien to najgorszy miesiac od lat pewnie bedzie okolo 600e~

oczywiscie pieniazki ktore od nich dostaje sa o okolo 20% mniejsze zawsze sa ucinane 10dnia kazdego miesiaca i zamiast 800euro dostaje 600~ (jakies naliczanie google nie wiem)

A te adsense to masz na gazecie.pl czy wp.pl ? :)

Też mam podobne stawki problem tylko ze 200-300 klików mam przy ponad 100 tyś odsłon i 22 tyś uu. Jest to portal tematyczny.

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

tjay99 ja nie twierdze ze nie mozliwe jest zarabianie na reklamach ale podam dane jakie sa w Internecie na temat zarobkow powiedzmy gazety.pl (technologia):

4 994 160 odsłon/miesiąc (co daje 170 tysięcy odsłon na dzień) i 1 211 853 użytkowników na miesiąc i tutaj koszt reklamy graficznej (małej) wynosi 800 zł na miesiac

Byly wypowiedzi ze majac 100 odwiedzin dziennie jest mozliwosc zarobku co moim zdaniem jest nieosiagalne.

JacekS

Byly wypowiedzi ze majac 100 odwiedzin dziennie jest mozliwosc zarobku co moim zdaniem jest nieosiagalne.

Jaka kwota miesieczna przy 100 odwiedzinach dziennie jest nieosiagalna ? :D

Sensowna - taka która nie jest śmieszna. U mnie np 100 odwiedzin dziennie daje 26 zł na miesiąc.

JacekS

Sensowna - taka która nie jest śmieszna. U mnie np 100 odwiedzin dziennie daje 26 zł na miesiąc.

U mnie 60 do 150 odwiedzin dziennie, nie UV dalo zarobek 4k zeta, wiec musze Ci napisac ze piszesz glupoty :)

Jacek - weź się lepiej za cos innego - idzie sezon na jakies owoce.

Ja mam stale dochodzy i adsense traktuje jako zabawe :) czasami tylko za bardzo sie angazuje w pisanie postów na forach to moja wada ;)

U mnie 60 do 150 odwiedzin dziennie, nie UV dalo zarobek 4k zeta, wiec musze Ci napisac ze piszesz glupoty :)

Dyskusja schodzi na psy. Znowu pousuwaja watki.

moim zdaniem to ty piszesz glupoty ErnestM

Twoja nadzieja na latwa kase calkowicie zaslepia twoje realne myslenie

JacekS

U mnie dzisiaj jest gorzej niż wczoraj i przedwczoraj, a ogólnie to nie widzę żadnej poprawy od maraca i o ile średnie stawki mam w miarę stałe to mam niższy CTR, czyli chyba niedopasowane reklamy dostaję. Eh, trzeba szukać alternatyw dla adsense, bo się boję pomyśleć co będzie jak przyjdzie lato

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności