Skocz do zawartości

Świeżutki seOK

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

Więc postanowiłem postawić seoka... www.netspammers.pl Katalog wczoraj dopiero zainstalowałem więc nie jest jeszcze zaindeksowany i nie ma wpisów:) Ale właśnie właczam giełdę prolink i zaczynam linkować:) Więc zapraszam do dodawania wpisów. Katalog będzie moderowany średnio co 12h(praktycznie 2x w ciągu dnia) Tradycyjnie akceptowane są tylko w miarę wartościowe serwisy. Można próbować dodawania ŁADNYCH zapleczówek może przyjmę. Opis 300 znaków...(najlepiej synonimizowane, jak coś to kontakt@netbusters.pl chętnie przyjmiemy zlecenie) No to tyle:)

A no katalog oczywiście darmowy;)

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

- zmień proszę ja Ciebie skórkę chociaż na jakąś darmową

- wymagania katalogu nie pokrywają się nazwą katalogu (dobre strony =! spammers :) )

- brak stron

- nie zaindeksowany

- 1. Zanim zaprezentujesz swój katalog/precel, upewnij się ze przedstawia on jakąś wartość (SEO).

no to tyle :)

Szkoda że bez fajnej grafiki :)

Tak jak mówilem katalog zrobiony wczoraj, nie obiecuje za grafika pojawi się jutro ale w najbliższym czasie będzie unikalny szablon.

- zmień proszę ja Ciebie skórkę chociaż na jakąś darmową

- wymagania katalogu nie pokrywają się nazwą katalogu (dobre strony =! spammers :) )

- brak stron

- nie zaindeksowany

- 1. Zanim zaprezentujesz swój katalog/precel, upewnij się ze przedstawia on jakąś wartość (SEO).

1. Co do skórki to czytaj wyżej:)

2. Akurat taka domena leżala wolna to zrobiłem:)

3. Tak jak mówilem w opisie katalog wczorajszy i licze na wasze wpisy:) nie chce wrzucać standardowej bazy.

4. Indeksacja to kwestia 1 dnia:)

5. Wartość seo katalog stron nabiera z czasem(moim skromnym zdaniem)

Przemoderuj to dzisiaj bo potrzebuje zaakceptowanych wpisów do raportu.

EDIT: dzięki

Prosze tak jak mówiłem jak jestem przy komputerze wpisy są moderowane na bieżąco gdy mnie nie ma 2x w ciągu dnia.

Edit.

Miniaturki dodane

tradycyjnie jak zawsze - zmień standardowy tekst "witamy w seokatalogu...."

Z tego co ludzie zawsze piszą, to - zlikwiduj defaultowe pola reklamowe, albo wrzuć reklamy.

Akceptujesz wszystkie obcojęzyczne strony?

95 podkategorii - chyba troszkę przy mało

zmień najlepiej oceniane na losowe - ukrócisz życie pewnym szkodnikom :)

dla malkontentów - już się mu katalog zaindeksował ;d

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

tradycyjnie jak zawsze - zmień standardowy tekst "witamy w seokatalogu...."

Z tego co ludzie zawsze piszą, to - zlikwiduj defaultowe pola reklamowe, albo wrzuć reklamy.

Akceptujesz wszystkie obcojęzyczne strony?

95 podkategorii - chyba troszkę przy mało

zmień najlepiej oceniane na losowe - ukrócisz życie pewnym szkodnikom :)

dla malkontentów - już się mu katalog zaindeksował ;d

Dzieki za rady skorzystam:) podkategorie dopisuje od góry w połowie jestem:) do wtorku postaram sie dodać jak najwięcej:)

Nie tylko strony w języku angielskim Chyba ze inny język ale strona i opis będzie wartościowy to wtedy rozważę

PS.

Osoby które dodają duplikaty lub częściowe duplikaty opisów oszczędzacie sobie czas ja każdy opis sprawdzam i jak przynajmniej w połowie to kopia wpis jest usuwany po co macie tracić czas.

Edit.

Chcialbym zauważyć ze wpisy zaakceptowane dziś są w indeksie(przynajmniej większość)

Jak Cię lubię, tak mnie zawiodłeś :)

Trzeba było chwilkę poczekać z tą prezentacją. Na razie widzę goły skrypt, który wcale nie zachęca do dodawania strony. Zero grafiki, zero wartości SEO. I nie mów mi, że grafika będzie, bo mogłeś zaprezentować katalog, gdy grafika już by jakaś była. Spokojnie znajdziesz jakiś darmowy szablon, a lekka modyfikacja pewnie nie stanowiłaby żadnego problemu.

Falstart.

Jak Cię lubię, tak mnie zawiodłeś :)

Falstart.

Wybacz;) nie chciałem, a uważam ze to nie falstart aby linkowanie katalogu i "wzmacnianie go" miało sens muszą być jakieś wpisy mogę dodać swoje zaplecze ale to by była głupota z wyskoczeniem i daniem wszystkim spisu swojego zaplecza;)

Chyba autor tematu wspomniał, że seok z czasem będzie zmieniał się na lepsze. Nie wiem po co te zawodzenia. Lepiej teraz dodać do niego wpis niż potem jak będzie płatny, z BL i nową szatą graficzną.

No i jedyny mądry:) Ale jak dodają wpisy to niech nie dodają spamu:)

No ja Cię nie rozumiem... Dodałem stronki do katalogu, napisałem opis, unikalny, wywaliłeś i dostałem maila z treścią:

Niestety przykro nam ale Twój wpis SEOkatalog (www.seokatalog.pl) został usunięy z NetSpammers - Moderowany Katalog Stron www.
Możliwy jest jeden z powodów:
Zbyt krótki, nie unikalny lub nie logiczny opis.
Strona wykonana nie estetycznie
Strona typowo zapleczowa
Strona nie wartościowa dla użytkownika

Zbyt krótki opis? Przecież masz limit ustawiony, prawda? Unikalny był, logiczny, chyba też się kupy trzymał.

Co do reszty powodów - być może coś z nich wybrałeś - nie wnikam.

Życzę powodzenia w prowadzeniu katalogu i obyś miał w nim same takie bezwartościowe strony jak np. seokatalog.pl

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności