Skocz do zawartości

Świeżutki seOK

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

- zmień proszę ja Ciebie skórkę chociaż na jakąś darmową

- wymagania katalogu nie pokrywają się nazwą katalogu (dobre strony =! spammers :P )

- brak stron

- nie zaindeksowany

- 1. Zanim zaprezentujesz swój katalog/precel, upewnij się ze przedstawia on jakąś wartość (SEO).

no to tyle :P

To nie można tu reklamować katalogów nie dla pozycjonerów?

Linkuj dalej i nie pier*ol

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Może boi się'konkurencji'? :P

No to się pisze jasno - nie dodawać tego, tego i tego i wszystko jasne. Nie będą ludzie tracili czasu na dodawanie stron, skoro zapewne coś będzie nie tak.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Nie rozumiem jak to boje się konkurencji? Do katalogu nie została zgłoszona ŻADNA strona która może być dla mnie konkurencją. Katalogi jeżeli opis jest zgodny z wymaganiami są akceptowane czego przykładem może być to że kilka już ich jest.

Tak jak chcieliście wrzuciłem tymczasowy szablon i zrobiłem obszerny regulamin. Chyba wszystko w nim jest;) I dodam że właśnie kończę kolejny katalog dlugopisik.pl (tak domena po starym sklepie) jeszcze nie gotowe ale juz jak ktoś chce można zgłaszać wpisy ale będę akceptował dopiero jak skończe.

• 2 tygodnie później...
Więc postanowiłem postawić seoka... www.netspammers.pl Katalog wczoraj dopiero zainstalowałem więc nie jest jeszcze zaindeksowany i nie ma wpisów:) Ale właśnie właczam giełdę prolink i zaczynam linkować:P Więc zapraszam do dodawania wpisów. Katalog będzie moderowany średnio co 12h(praktycznie 2x w ciągu dnia) Tradycyjnie akceptowane są tylko w miarę wartościowe serwisy. Można próbować dodawania ŁADNYCH zapleczówek może przyjmę. Opis 300 znaków...(najlepiej synonimizowane, jak coś to kontakt@netbusters.pl chętnie przyjmiemy zlecenie) No to tyle:)

A no katalog oczywiście darmowy;)

Doradztwo a nie doractwo :)

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

Ja również pięknie dziękuję , wrzuciłem swoje stronki i czekam cierpliwie :-)

Budowanie zespołu na każdym etapie

Szkolenia biznesowe dla firm jako wsparcie w realizacji celów biznesowych

Outsourcing kadrowo płacowy to optymalizacja kosztów w firmie przy zachowaniu najwyższych standardów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności