Skocz do zawartości

Seokat - eseokatalog.net ;)

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do nowego katalogu stron.

katalog stron

Dziś skończyłem go.

Zapraszam do oceny wizualnej bo od strony seo to nie ma o czym na razie mówić.

Już lekko go podlinkowałem aby załapać indeks.

Linkowany będzie na pewno :)

Co do wpisów to wiadomo żadnych śmieci.

Opis nie musi być unikalny. (synonimy) ale wiadomo żeby nie powtarzał się w dziesiątkach katalogów.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Aj wiem...

https://e-seokatalog.net/

A co do

Nie odnaleziono serwera

To cholera u mnie działa. Ale już komuś też nie działał czy czasem serwer nie blokuje ip?

edit//

co do

Do zmiany te szpalty w bocznym menu (Twoja reklama, Losowe wpisy:10). Wyglądają strasznie tandetnie.

Masz trochę racji mi też się zbytnio nie podobają ale jestem już zmęczony więc dziś już tego nie zmienię...

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

mi najpierw nie wyswietlilo strony po wcisnieciu F5 weszlo.

Katalog średni, ale czytelny a to najważniejsze, mógłbyś dodać przycisk w menu "dodaj stronę". no i w regulaminie jest o cenniku na stronie, a cennika brak :)

Walcz :)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności