Skocz do zawartości

Domena z PAGE RANK

Rekomendowane odpowiedzi

to żeś wyskoczył :)

Jesteś wstanie odpowiedzieć na takie pytanie?

Za ile można sprzedać samochód 5 drzwiowy rocznik 2003? (z dobrymi oponami zimowymi nie chińskimi)? Auto świetnie się nadaje dla handlowca.

dla mnie to ciągle za mało danych a dla Ciebie?

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Wydaje mi się że wystarczająco dlatego że osobiście liczyłem na ogólną odpowiedz dam ci przykład tego oco mi chodziło :

No jest to już auto 8 letnie więc spodziewał bym się spadku jego wartości o 70 procent w stosunku do ceny zakupu w salonie. Dodatkowe opony są wielkim atutem jednak nie spodziewał bym się że zbytnio wpłyną na cenę końcową.

Chodzi mi o ogólniki bo równie dobrze można sobie polować na domeny których nikt nie przedłużył. Czy ogólna wartość domeny z PR 3 przekracza ewentualna cene jej przedłużenia

120 pln?

Legalne pozyskiwanie fanów na facebook-u:

2000 Friends do 20dni+realni fani = 320pln

1500 Friends do 12dni+realni fani = 240pln

1000 Friends do 8 dni+realni fani = 160pln

500 Friends do 4 dni +realni fani = 80pln

... dowolna ilość fanów na Facebook-u od +500

+ stworzenie konta na zamówienie do 100tys fanów

Kontakt: fanfastnow(at)interia.eu

Ale jak możecie to ocenić nie wiedząc naprawdę o co chodzi to jak strzelanie 100zł może 120 może 300, nie rozumiem jak to wyceniliście? zgadzam się tutaj z DrNoah w 100%

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności