Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] MAEMO.COM.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Sprzedam młode, rozwijające się forum o tematyce Maemo (system operacyjny NOKII N900). Na forum zarejestrowanych jest 84 użytkowników - napisane jest 917 postów, oraz 148 wątków. Forum istnieje od października 2010 roku i ma naprawdę duży potencjał - wystarczy je dobrze rozreklamować, na co ja nie miałem czasu. Pomysły na promocję takiego forum zdradzę kupującemu.

W lutym forum odwiedziła blisko 30 000 osób - natomiast w marcu, kiedy to forum podupadło znacznie mniej (ok. 1700).

Warto wspomnieć, że forum jest wyjątkowo dobrze wypozycjonowane w GOOGLE. Na frazę "maemo" znajdujemy się na 7 miejscu (20,800,000 wyników). Strona ma 51 backlinków.

Domena wyceniona jest na 306 $ - cały serwis na: 3013 PLN - https://bizinformation.org/pl/www.maemo.com.pl

Serwis można obejrzeć pod tym adresem: www.maemo.com.pl

Cena oczywiście jest do negocjacji - nie mam wygórowanych oczekiwań. Chętnych na zakup zapraszam do kontaktu ze mną poprzez e-mail, lub GG.

KONTAKT:

GG: 696054

E-MAIL: krzysiu2.15@o2.pl

PISZĘ UNIKALNE ARTYKUŁY: 1000 ZNAKÓW - 1,00 PLN

KONTAKT: krzysztof.sulwinski@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności