Skocz do zawartości

[OPINIE] kei.pl

pavo

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj przeglądając oferty hostingów natrafiłem na tę stronke. Już od 150zl + vat/rocznie oferują super hostingi, które na pierwszy rzut oka prezentują się znacznie lepiej niż konkurencja.

Co o tym sądzicie?

Przykładowo: https://www.kei.pl/?stronka=hosting/pakietbiuroextra

W KUPIE DRZEMIE MOC. MASZ JAJA TO MASZ WŁASNE ZDANIE.

Jest to jeden z najlepszych polskich hostingow. Maja niezawodne i mega stabilen serwery, uptime to chyba 100% :) Jednak najgorsza jest ta cena, teraz mi wlasnie przyslali fakture na 369zl. No ale to jest cena tego, ze caly rok spie spokojnie i wiem, ze stronki na kei.pl na pewno beda dzialac.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Polecam.

Jestem ich klientem od wielu lat.

Stabilnie - niezawodnie - profesjonalnie.

Tam nie ma, że coś nie działa. Cena w tym przypadku odzwierciedla jakość.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Pamiętajcie, że to wciąż jest gigantyczny overselling, bo rzadko kto wykorzysta 25GB dysku albo setki GB transferu.

Niemniej jednak to chyba najlepsza poczta na polskim rynku. Polecam, choć po podbiciu oferty warto obserwować jak to wszystko dalej będzie.

Plus za różne loginy mejlowe w różnych domenach.

Minus za brak dodatkowych kont FTP (dodatkowe FTP w największym pakiecie hostingowym to w sumie ściema, bo nie idzie tam domeny przypisać - taki po prostu eftep dodatkowy, lipa).

@Sponsi "Po podbiciu oferty..." - ta oferta z tymi powiekszonymi limitami jest juz od ponad roku :yahoo: Wiem dokladnie, bo mialem Kei i musialem zrezygnowac ze wzgledu na przekraczanie limitu transferu, a jak rok temu to zwiekszyli to od razu do nich wrocilem :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Nie, chodzi mi o podbicie z grudnia 2010, gdzie podciągnęli parametry po ruchach nazwy i home...

A piszę o obserwowaniu bacznym bo - choć miałem tego nie pisać, bo nie jest z tym problem (chyba - jeszcze) i może tylko mi się tak wydaje - jakby stronki ciutkę wolniej wchodziły od kilku tygodni.

Pamiętajcie, że to wciąż jest gigantyczny overselling, bo rzadko kto wykorzysta 25GB dysku albo setki GB transferu.

Overselling to nic złego jeśli jest z głową, powiedział bym nawet że nie wykorzystywanie wolnych zasobów jest: głupie, nieekonomiczne i nieekologiczne.

Ważne by w systemie była zawsze rezerwa na wypadek gdyby Kowalskiemu czy Nowakowi zachciało się korzystać ze swojego pakietu na full.

Co do samego kei miałem z nimi do czynienia kilkukrotnie i zawsze pozytywnie. Z moich obserwacji to szybciej się te 5% procesora wykorzysta jak ten transfer i to się tyczy starszej wersji biuro extra (125 Gb) a teraz 500 Gb/mc to już tylko chwyt reklamowy no chyba żeby tam jakiś download mp3 postawić i to nie wiem czy by te 5% procka wystarczyło ...

Nie zmienia to faktu że kei to jedna z najlepszych firm w polsce - na pewno na podium :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności