Skocz do zawartości

Początki w pozycjonowaniu "alt"

Ksiegowa84

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

calkiem od niedawna probuje pozycjonowac strone www.sussexbusiness.pl

Zastanawiam się nad kilkoma kwestiami:

1) czy meta tagi desciprtion powinny byc oddzielone przecinkami ? (przepraszam jezeli to glupie pytanie)

2) czy warto opisywac obrazy przez atrybut alt slowami kluczowymi

3) jak najprosciej wypozycjonowac strone lokalnie ? jezeli naglowek mojej strony brzmi "polska ksiegowa eastbourne brighton hailsham hastings" a wpisujac w google fraze "polska ksiegowa eastbourne" nie widze jej na pierwszej stronie, zato jak wpisuje po prostu "polska ksiegowa" to moja strona jest na pierwszej stronie co prawda jako siodma ale zawsze :)

Jeżeli ktos moglby mi wytlumaczyc badz choc skierowac do wlasciwego zrodla bede wdzieczna

ad 1) ja oddzielam przecinkami,

ad 2) zdecydowanie tak,

ad 3) pomyśl o mapach Google (żeby nie było, cytuję link podany wcześniej przez @benusso :) ),

....

Mnie się strona podoba, tylko strasznie mało linków do niej prowadzi :( więc tradycyjnie, na początek blog Lexy :)

Pozdrawiam!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

czy meta tagi desciprtion powinny byc oddzielone przecinkami ?

Description to opis strony. Słowa kluczowe oddziela się przecinkami :)

czy warto opisywac obrazy przez atrybut alt slowami kluczowymi

Ten atrybut jest wymagany dla osób niewidomych. Powinien zawierać

to, co znajduje się na obrazku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności