Skocz do zawartości

Badek Blog

InQ

Rekomendowane odpowiedzi

Blog przyjemny. Sam robiłeś skórkę? Dodałbym np. linki w kolorze tła. Jeżeli nie jest to precel, to zmieniłbym "blog ogólnotematyczny", no coś co bardziej podkreśli, że są to Twoje doświadczenia/przemyślenia. Przy powszechnie obecnych kopiach ma to swoją wartość. Jeżeli zamierzasz dalej to rozwijać, to przydałaby się też lepsza domena.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Dość ciekawie wygląda prawda, widzę szybko się rozwija, myślę że na razie nie potrzebujesz niczego więcej do poprawnego funkcjonowania bloga...

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 tygodnie później...

@Up

moja pomyłka...Chodziło mi o prawą stronę:D

Pokombinuj z tym menu ja bym powiększył czcionke i dodał cienie w cssie.

Dodatkowo bym Tytuły artów jakoś wyszczególnił..Dodaj jakiś ciekawy background pod nie..I tak samo się one nie wyróżniają..Może jaśniejszy niebieski kolor czcionki?

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Ładnie to wygląda.

Tagi w stopce rozwalają cała stopkę( rozmiar 2 kolumny z tagami jest dużo większy niż pozostałe kolumny) przerzuciłbym to albo pod menu po prawej stronie albo ograniczył wielkość do pozostałych kolumn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności