Skocz do zawartości

[wykonam] Strony pod zaplecze

waitmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Oferuję wykonanie stron pod zaplecze SEO. Każda strona zawiera wysokiej jakości artykuły (min. 1000 znaków), starannie dobrane meta tagi oraz tematyczny obrazek na każdej podstronie. Witryny opierają się na ogólnodostępnych szablonach HTML lub na życzenie klienta na dowolnym skrypcie CMS. Całość wygląda estetycznie i profesjonalnie. Wykonana przeze mnie strona jest wartościowa zarówno dla użytkownika, jak i dla wyszukiwarek internetowych.

Zajmuje się również pisaniem artykułów na potrzeby pozycjonowania, tworzeniem blogów internetowych oraz katalogowaniem stron. Po więcej informacji (pełna oferta, cennik, promocje) zapraszam na stronę waitmedia.pl.

Jeżeli zainteresujesz się moją ofertą to gwarantuje, że każda zlecona mi praca zostanie wykonana we wcześniej ustalonym terminie. Jeżeli tak się nie stanie to zapłacisz tylko 50% kwoty zlecenia!

Pozdrawiam

Email: waitmedia@yahoo.pl

WWW: waitmedia.pl

Już od stycznia! Alcatraz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności