Skocz do zawartości

idealneupominki.pl

SCO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie,

Sklep idealneupominki.pl jest na skrypcie RedCart, zatem nie bardzo mam wpływ na sam system - proszę to pominąć w ewentualnej ocenie :)

Głównie zależy mi na Waszym zdaniu na temat:

1. Przedstawionej oferty - czy jest ona w miarę wystarczająca, to że na bieżąco należy ją aktualizować to jest jasne, ale czy przykładowo na daną chwilę jakbyście szukali jakiegoś prezentu dla kogoś, to czy jesteście w stanie go znaleźć ?

2. Prezentacja produktów - Mam tutaj na myśli zarówno samo Menu po lewej stronie w kolumnie, jak i prezentację produktów na stronie głównej (podział na 3 kategorie i ich kolejność), oraz sam opiś i wygląd konkretnej oferty dotyczącej danego produktu.

Będę także b.wdzięczny za wszelkie krytyczne uwagi i sugestie co należałoby poprawić, co się Wam nie podoba, co Was denerwuje/irytuje w prezentowanym sklepie.

Z góry dzięki za poświęcony czas.

Pozdrawiam

Jakub (SCO) Kuszyński

SCO - super sklepik, adres do zapamiętania. Co mnie niesamowicie zirytowało - przedział cenowy, wolałabym żeby zakres był nieco szerszy (nie 10 zł jak jest obecnie, a chociaż 20-25) Wiem, że to wina mojego łącza, ale szukając w ten sposób czegoś dla faceta lat 35 mało mnie szlag nie trafił. Z asortymentu - brakuje mi książki na alkohol ..:huh: Tutaj https://idealneupominki.pl/p/34/111/plecak-...-wszystkie.html brakuje mi dokładnych wymiarów (tzn jakiej wielkości są np. mniejsze kieszenie; wymiary dotyczą plecaka, czy miejsca na laptop? )

@-->->----

sklepik bardzo fajny, wszystko ładnie poukładane, bardzo szeroki asortyment, jak pokażałem żonie to od razu zamówiła pare rzeczy, pozdrawiam

sprzątanie kraków - sprzątanie kraków wypożyczalnia samochodów poznań - wypożyczalnia samochodów Poznań

Mogę napisać tylko brawo naprawdę nic dodać nic ująć

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

optymalizacyjnie ... leży.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

po co indeksować:

- koszyk

- regulamin

- konto

Dac tam NF albo zaplbokować w tobots.txt

- brak tesktów pozycjonujących kategorie

- strone widze pod WWW i bez WWW (ale trzeba to obadać czy gdzies błędu nie robię)

- opisy niektorych przedmiotów sa zduplikowane w sieci np na nokout.pl , allegro i innych portalach aukcyjnych

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności