Skocz do zawartości

Microsite Manager 1.5

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym powiadomić o możliwości zakupu tekstów bezpośrednio do importu do Microsite Manager w bardzo niskich cenach:

https://skrypty.pro/59-teksty-microsite-manager.html

Koszt to zaledwie 3,75 zł, a po odliczeniu jeszcze 20% na kolejne zakupy (punkty lojalnościowe) wychodzi zaledwie 3 złote za tekst. Liczę na duże zamówienia 100-300 tekstów bezpośrednio do importu. Jest to według mnie jedyny ekonomiczny sposób na wrzucenie tak dużej ilości artów do MM.

Gdy wyjdzie wersja 2.0 Microsite Managera pojawią się również unikalne szablony (artisteer) do kupienia w cenie najprawdopodobniej 10 złotych za szablon. Możliwe, że udostępnimy odpłatnie również narzędzie do automatycznej zmiany szablonow z Artisteera do MM.

Projekt będzie prężnie się rozwijał, dlatego zapraszam do zakupu (nie ma problemu z updatem z 1.5 do 2.0 - wszystkie ministrony zostaną przerzucone).

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałbym powiadomić, że otworzyłem kilka dni temu forum z pomocą dla Skrypty.pro, w tym również dla Microsite Managera. Pojawiło się już sporo pytań, wrzuciłem również opowiedzi na często zadawane pytania, a także kilka poradników.

https://pomoc.skrypty.pro/forumdisplay.php?fid=4

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Bardzo dobra recenzja MM, czuć że autor trochę nad skryptem posiedział:

https://www.seoblogowanie.pl/2011/07/micros...losci-zaplecza/

Dzisiaj zauważyłem, że gdy wciśniemy "wyloguj" to strona się przeładowuje, ale nadal są widoczne menu i treść z przed kliknięcia. Dopiero kliknięcie w dowolny link przenosi na formularz logowania. Warto było by to poprawić aby samo "wyloguj" już przenosiło na stronę z formularzem logowania.

Co do funkcjonalności to przydała by się opcja, w której można by dodać 10 artykułów, bez konieczności klikania za każdym razem "nowy artykuł" itd.

Coś na podobę dodawania nowych tekstów do strony w omniadd -> przycisk dodaj kolejny.

Kiedy wersja 2.0 ujrzy światło dzienne? Przyznam się, że 1.5 się "kurzy" na hostingu - bo postanowiłem ruszyć z tym mocniej od nowej wersji. Nie żeby była zła, bo jest fajna ale w planach mam napisanie specjalnego szablonu na zenku, który jeszcze bardziej zautomatyzuje stawianie zaplecz Waszym softem ;) Tylko nie chcę tego robić na wersji 1,5 abym nie musiał po chwili przemodelowywać szablonu ze względu na różnice w gui oraz w działaniu systemu.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

kiedy będzie można testować nowa wersję? zapowiadałeś nieodpłatne licencje na początku wątku.

Nowa wersja wyjdzie za jakieś 3 tygodnie, klienci z 1.5 dostaną licencję za darmo, klienci z 1.0 będą musieli dopłacić różnicę w cenie w jakiej kupili wcześniej (jeśli 597 to nic nie dopłacają).

Dlaczego tyle trwa wydanie nowej wersji? Nie wydam już więcej nie przetestowanego softu, sam skrypt jest już skończony, teraz piszemy serwer licencyjny i potem będziemy musieli tak zakodować kod, aby skrypt działał (mogą być problemy z tym - symfony). Ja nigdy nie pisałem serwera licencyjnego, mój programista pisał to 8 lat temu na studiach, a chcemy to zrobić za pierwszym razem dobrze.

Dzisiaj zauważyłem, że gdy wciśniemy "wyloguj" to strona się przeładowuje, ale nadal są widoczne menu i treść z przed kliknięcia. Dopiero kliknięcie w dowolny link przenosi na formularz logowania. Warto było by to poprawić aby samo "wyloguj" już przenosiło na stronę z formularzem logowania.

Dodane do poprawek.

Co do funkcjonalności to przydała by się opcja, w której można by dodać 10 artykułów, bez konieczności klikania za każdym razem "nowy artykuł" itd.

Coś na podobę dodawania nowych tekstów do strony w omniadd -> przycisk dodaj kolejny.

Akurat nie wiem jak jest w omni. Do tego typu rzeczy polecam korzystać z importu artykułów. W MM 2.0 usprawniliśmy import, jest prostszy plik xml. Dodatkowo na dniach wyjdzie mały programik dla copywriterów do pisania właśnie artów do tego schematu.

Przyznam się, że 1.5 się "kurzy" na hostingu - bo postanowiłem ruszyć z tym mocniej od nowej wersji. Nie żeby była zła, bo jest fajna ale w planach mam napisanie specjalnego szablonu na zenku, który jeszcze bardziej zautomatyzuje stawianie zaplecz Waszym softem Tylko nie chcę tego robić na wersji 1,5 abym nie musiał po chwili przemodelowywać szablonu ze względu na różnice w gui oraz w działaniu systemu.

Ogólnie to nie ma co czekać z tworzeniem zaplecza - przejście do 2.0 jest banalnie proste i nic się nie traci.

Taki szablon do zenno bedzie na pewno bardzo pomocny, dlatego napisz do mnie na bok@skrypty.pro, w poniedziałek postawię na swoim serwerze instalkę 2.0 to będziesz mógł sobie potestować, z funkcji ta wersja jest już zamknięta i nic się nie zmieni. Akurat zdąrzysz napisać szablon przed wydaniem 2.0 :)

• 4 tygodnie później...
Demo panelu administracyjnego (można dodawać wszystko, domeny tworzą się na wildcardzie, nie ma edycji i usuwania - także da się spokojnie wygenerować ministronę):

https://pkielski.nazwa.pl/backend.php

Demo nie działa, temat umiera ? czy coś się dzieje :D bo minął prawie miesiąc od ostatniej wypowiedzi.

Palma

otrzymalem wersję 2.0 tylko jeszcze jej nie zainstalowałem. Postaram się dać na dniach informację czy została poprawiona funkcjonalność.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

nie udało mi się podnieść wersji do 2.0. Teraz zaplecze leży, bo numer licencji z maila nie pasuje....czekam na poprawkę lub nowy klcz licencji. Także proponuje nie spieszyć się z upgrade :)

Wersja 2.0 została na razie wysłana dotychczasowym klientom i to tylko tym, którzy zakupili skrypt na sklepie, jest to już finalna wersja, nic się nie zmieni. Nie pisze na razie nic, bo do uaktualnienia mamy: poradnik, licencje, demo (stare wylaczylem), oferte - jak skończymy to skrypt trafi do sprzedaży i będzie można kupić, na dzień dzisiejszy warto poczekać.

@vip-solution

żadnego maila nie dostałem, także napisz na bok@skrypty.pro lub na PW Twój adres email w sklepie lub jakiekolwiek dane, abym mógł Cię zidentyfikować i wysłać update

@sebau

napisałem do programisty, żeby to sprawdził, choć ilość informacji jakie nam przesłałeś nie powala (przynajmniej domene bys podal). Sam mam na lokoz, inny klient zainstalowal juz na seolite, takze na pewno bedzie dzialac, trudno mi osobiscie pomoc gdy jedyna informacja jaka mi podales bylo "wyswietla klucz nieprawidlowy"

@mikeusz

każdy klient z 1.5 ma update darmowy

Poniżej przesyłam screeny z wersji 2.0, która jest już w 100% ukończona i wysłana do większości wcześniejszych klientów. Osoby kupujące już na sklepie otrzymują od razu wersję 2.0 - na razie nie ma jej w oficjalnej sprzedaży, ponieważ nie posiadamy nowych: poradników, oferty, licencji, video, skryptu do generowania szablonów.

Screeny:

mm1w.png

mm2p.png

mm3s.png

mm4b.png

mm5.png

Jeśli ktoś potrzebuje, to mogę udostępnić na bok@skrypty.pro dane do tymczasowego dema MM 2.0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności