Skocz do zawartości

Świadectwa nawróconych

pio9a

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak mówisz czyli:

jaka sekta? czy gdzieś tam jest napisane ze to sekta normalna strona

Pan @pio9a wrzucił tę stronę niby do oceny a bardziej w celach reklamowych. Przemawia za tym również liczba postów- dwa i oba w tym temacie. Spoooko ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 2 tygodnie później...

Nie chce mi się nawet was komentować ja mówię prawdę to nie sekta a Pan Jezus naprawdę mi powiedział po przez osobę która może z nim rozmawiać ale że wy jesteście tacy niedowiarkowie to już nie moja wina i nie mi to oceniać. A po za tym z sekty nie może być dobrych owoców tylko złe. A świadectwa nawróconych wiele osób jak czyta to się nawraca czy to są złe owoce że powracają do Boga?? A wy którzy oceniacie że to sekta czy wy jesteście blisko Boga? czy szatan już wam tak namieszał że wszystko w waszych oczach jest sektą? a Prawdziwego Boga nie widzicie. Pozdrawiam:) Przepraszam ze znowu odnawiam ten temat.

Śmiać się z Pana Jezusa to grzech ciężki. I to śmieszne nie jest! www.echochrystusakrola.net poczytajcie sobie co tam jest a nie tak scepytcznie podchodzicie. A ostrzeżenie dla świata już blisko czyli dla was też każdy człowiek w tym samym czasie zobaczy swoje grzechy oczami sprawiedliwymi albo się nawróci albo wybierze ogień piekielny.

Ech spoko, chłop zobaczył uwierzył i ma się dobrze. Nie wiem co tam porabia na co dzień ale że ma pierwsza klasa dilera to pewne :)

@pio9a coś tam ze stroną podziałałeś czy siła wyższa uznała, że dobrze jest?

Pozdrawiam!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności