Skocz do zawartości

Deep house - blog muzyczny

kubson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Deep-House.pl to nowy blog muzyczny. Jak sama nazwa wskazuje, strona ta poświęcona jest deep house'owi, czyli podgatunkowi muzyki house. Informacje o nowościach wydawniczych, podcasty, audycje radiowe do pobrania, video... - wszystko to i jeszcze więcej znajdziecie na Deep-house.pl

Deep-House.pl

Z góry dzięki za wszelkie uwagi.

Pozdrawiam!

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

Cieszę się :D Jeśli chodzi o tło, to osobiście mi się podoba i raczej go nie zmienię, no chyba, że zaproponujesz coś konkretnego, to rozważę i wypróbuję :)

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

Według mnie nic nie zmieniaj chyba że białe tło z delikatnymi nutami albo nie wiem zarys płyty w jakimś rozmyciu ewentualnie... Widzę jednak że nie jest przesadzone i to się chwali

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

layoaut - mówię o czcionce - doskonale pasuje do muzy. A co do białego to nie zmieniaj. Na takim tle zdecydowanie lepiej sie czyta i strona nabiera wymiaru pewnej elegancji. A to jak by nie było blog... dla mnie ok

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

jak dla mnie bardzo fajny muzyczny blog, tym bardziej ze lubię taką muzykę, pozdro

Domki letniskowe Jastrzębia góra - domki letniskowe Jastrzębia góra wczasy na kaszubach - wczasy na kaszubach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności