Skocz do zawartości

[startup] BL IndeXer program do ibdeksacji Twoich backlinków.

Rekomendowane odpowiedzi

Po serii prób i testów oddajemy do użytku program do szybkiego indeksowania linków. Program jest dostępny pod adresem blindexer.pl.

Jednak przed udostępnieniem szerokiemu gronu użytkowników chcielibyśmy uzyskać opinie fachowców na temat przydatności i skuteczności tego oprogramowania.

Projekt ma za zadanie ułatwić i przyspieszyć indeksowanie linków w wyszukiwarkach, głównie w google.

BL Indexer posiada zaawansowane algorytmy indeksacji w wyszukiwarkach. Opiera się to na własnej sieci blogów, katalogów i innych indeksujących skryptów.

Chętni do testowania proszeni są o zgłaszanie się do jutra do godz. 12.00 na maila bok(at)restful.pl . Przy zgłoszeniu prosimy o podanie nicku z PiO.

Spośród zgłoszonych wybierzemy 4 osoby do testowania naszego programu.

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

• 2 tygodnie później...

Dziękuje bardzo, ale raczej zostawię to dla siebie

nawet 2 tys zlotych

:D

p

200 czy 500 tys bl z poziomem indeksacji min 50 % w czasie do 30 dni.

chcesz powiedzieć ze to narzędzie to robi, już testowałeś?

Cena pojedynczego linku zależy od ilości wykupywanych linków:

* do 200 linków - 0,10 zł/link

* od 201 do 1000 linków - 0,05 zł/link

* od 1001 do 5000 linków - 0,03 zł/link

* od 5001 do 10000 linków - 0,015 zł/link

* powyżej 10000 linków - 0,01 zł/link

500 000 BL x 0,01 zl = 5000 zl

IT chyba nie chcesz im tyle bulić? Ale to twoja sprawa rzecz jasna.

ZADARMO to znaczę wykorzystując te narzędzia i zasoby co już mam, o to mi chodziło.

Kiepsko to wygląda. Żeby było wiarygodne to moim zdaniem w przypadku nie przekroczenia określonego progu % zaindeksowania w ciągu miesiąca powinien być zwrot kasy, a nie połowy punktów. Po co komu połowa punktów w systemie, który nie działa. Tak to sobie można mielić do śmierci.

Myśle że narzędzie miało by dużą szanse powodzenia jakieś 5 lat temu. Dzisiaj przy dostępności wielu narzędzi tak jak MaxPan mówi nie opłaca się to zbytnio...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

MaxPan - nie da sie osiagnac takiego progu indeksacji przy bardzo duzej ilosci linkow.

Zapewne indeksujesz ich po kilka moze kilkanascie tysiecy -my robimy to na masowa skale - testowalismy kazdy soft w tym 2 wlasne pomysly + laczenie metod. Przy duzych ilosciach linkow niemozliwe jest osiagniecie wysokiego stopnia indeksacji.

Dla przykladu : majac 500 tys linkow z for z pr0 - puszczajac na nie blastow z xrumera z 10 maszyn ktore pracowaly 24 h na dobe przez 30 dni (kazdy blast po ok 15-20 tys linkow ) uzyskalismy w ciagu miesiaca indeksacje na poziomie 20-22 %.

Moze jak sie bede nudzil to wyciagne z mysql poziomy indeksacji jakie uzyskiwalismy w roku 2010 a jakie w 2011 bo tutaj wiele sie zmienilo.

A pisanie ze jest to mozliwe jest dla mnie conajmniej zabawne. Gdybys mial taki patent juz dawno zarabialbys na nim min 50$k miesiecznie oferujac platne konta jak kilka innych systemow bo zapotrzebowanie na taka usluge jest olbrzymie.

IT 500k nie indeksowałem w jednej paczce w takim terminie bo nie mam na razie takich mocy przerobowych jak wy poprosty nie mam tyle dostepnych maszyn ( i nie napisałem że zrobiłem w 30 dni 500 BL-a), 200 k indeksowałem poszło mi całkiem niezłe, ale niemam zamiaru tego testu tu udostępniać możesz nie podpuszczać :D

Jak chcesz chłopakom zrobić prezent za 5 k proszę bardzo, daj im 500k linkow - zwrócą tobie 2,5 k zl jak się nie uda. A się nie uda.Oni to robią jak piszą przy pomocy własnych blogów.

Opiera się to na własnej sieci blogów, katalogów i innych skryptów.
uważasz realnie jest zindeksować wikesza ilość czymś takim?

Ja tylko napisałem ze nie mam zamiaru to robić bo 1. w to nie wierze 2. Wystarczę mi to jak indeksuje teraz.

To narzędzie co oni proponują moim zdaniem pic na wodę, bo jak by działało :

juz dawno zarabiałbyś by na nim min 50$k miesięcznie

w stopce maja to :RESTful IT @ 2011 ale chyba to nie twoja firma :)

powinien być zwrot kasy, a nie połowy punktów. Po co komu połowa punktów w systemie, który nie działa. Tak to sobie można mielić do śmierci
dokładnie

Całkiem sensowna usługa dla tych co nie mają już nerwów do nieindeksujących się linków, czasu, wiedzy, dostępu do narządzi czy nawet chęci ich zrozumienia, przetłumaczenia etc.

Katalogowaniem zajmuje się nawet Józek czy Krysia z warzywniaka, bo jest proste. Zaindeksowanie znacznych ilości linków już niekoniecznie. Wielu starych wyjadaczy z PIO ma na to własne sposoby i triki okraszone doświadczeniem którym na forum z pospólstwem mało kto ma wolę się dzielić. Dla nich ta oferta może nic nie wnosić, dla Józka z Krysią jak najbardziej - wrzucą linki, zapłacą, nic więcej nie interesuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności