Skocz do zawartości

Czy spadek o 500 pozycji oznacza w 100% filtr

michal24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Na nowej domenie ok.2 miesiace w sieci na dwóch frazach odczułem znaczacy spadek pozycji.

Z podyzcji 22-26 spadłem na +500 w dół.

Moje pytanie jest następujace: CZY TO NA PEWNO FILTR?

Czy może zawirowanie?

Wszak linkowałem tylko i wyłącznie na te 2 frazy. Wiem że to małe rozróżnienie.

Zdobyłem ok 15 mocnych linków z domen PR2-PR4.

Proszę o odpowiedź.

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Wszystkich linków masz 22 czy tylko tych z wysokim pr? A ile czasu minęło od spadku? Obydwie frazy spadły? Na tytuł i adres na których miejscach jesteś? ...chociaż bez adresu to Ci niewiele możemy pomóc;p

www.sex-katalog.pl

Spadek w dniu dzisiejszym

Wczoraj dodałem do około 10 mocnych katalogów stron erotycznych

Linkowałem z anchorem takim jaki jest w nazwie domeny oraz katalog stron erotycznych.

W yahoo links jeszcze nie ma tych 10-15 linków widocznych.

Wpisujac w wyszukiwarkę anchor oraz strona internetowa wyników BRAK

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Ja nie wykluczyłem go, jednak nie sądzę, aby tak młoda strona i do tego z małą ilością linków dostała filtra. Raczej w tym momencie Ci nikt nie powie czy masz czy nie, bo jak już napisałem nieraz nawet strony, które siedzą na szczycie latami mogą wypaść na dzień czy dwa i wrócić a czemu tak się dzieje to nie wiem, Google nieraz ma czkawki dziwne, przynajmniej ja sobie to tak tłumaczę. To pytanie możesz postawić jeśli po tygodniu, dwóch strony nie będzie. A Ty rób swoje i linkuj, katalog niebawem wróci;]

Oczywiście w meta i ogólnie na sam katalog nie patrzyłem, więc zakładam, że jest wszystko ok z nim;]

Ja nie wykluczyłem go, jednak nie sądzę, aby tak młoda strona i do tego z małą ilością linków dostała filtra. Raczej w tym momencie Ci nikt nie powie czy masz czy nie, bo jak już napisałem nieraz nawet strony, które siedzą na szczycie latami mogą wypaść na dzień czy dwa i wrócić a czemu tak się dzieje to nie wiem, Google nieraz ma czkawki dziwne, przynajmniej ja sobie to tak tłumaczę. To pytanie możesz postawić jeśli po tygodniu, dwóch strony nie będzie. A Ty rób swoje i linkuj, katalog niebawem wróci;]

Oczywiście w meta i ogólnie na sam katalog nie patrzyłem, więc zakładam, że jest wszystko ok z nim;]

ok. dzieki

1 dzień dla Google to jak dla Polski rok przy budowie autostrad, czyli nic. Poczekaj, pewnie wróci.

A co pozwoliło Ci stwierdzić ze to nie filtr?

jakie dane? jestem ciekaw?

Masz definitywnie za mało linków, żeby wziąć pod uwagę filtr.

Linkuj stronę delikatnie, różnicuj keywordy i czekaj... :hello:

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 1 miesiąc temu...
Wszak linkowałem tylko i wyłącznie na te 2 frazy. Wiem że to małe rozróżnienie.

Zdobyłem ok 15 mocnych linków z domen PR2-PR4.

@Mental - jeśli według Ciebie to za mało linków to zastanawiam się nad tym ile linkow ty zdobywasz żeby wskoczyć do top10.

Wg. mnie to filtr, jeśli w ostatnich dniach to się stało to tym bardziej, albo fala filtrów albo panda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności