Skocz do zawartości

Publiker czy OmniAdd!

Rekomendowane odpowiedzi

...jedni mówią to jedni to...

A tu czego sie spodziewasz? Chcesz opinii? Najlepsza będzie Twoja, jak tego sam nie przetestujesz to sie nie dowiesz jak działa to czego nie wybierzesz. Jeden lubi pomarańcze inny jak mu nogi capią i dlatego jedni będa mówić to inni tamto.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

rozumiem, ale chciałbym np. poznać opinię (konkretnie)

a.) co polecacie

b.) czemu (bo ma lepszą indeksacje, bo szybciej dodaje, bo dodaje do większej bazy)

to chyba może ktoś powiedzieć, jeśli ma te 2a narzędzia

EDIT: p.s. (nie chcę wydawać kasy na coś, co miało by słaby efekt)

chcę dokonać trafnego zakupu stąd moje pytania *(zrozum)

zostań konsultantką oriflame i oriflame

Najszybciej indeksuje Google :-) Myślę, że najpierw powinieneś zwiedzić dział dla początkujących, bo po sposobie Twojego pisania to wnioskuje, że masz z 16... maksymalnie 17 lat (ewentualnie jakąś dysfunkcję :D ).

Nie myśl sobie, że te aplikacje wypozycjonują Ci stronę :-) A druga sprawa, Publiker i Omni mają nieco inną filozofie katalogowania.

Zrobisz też dobrze, jeżeli poczytasz opinie w wątkach o danych aplikacjach - z nich dowiesz się wszystkiego!

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

OmniAdd zjada publikera, teraz jak kojot go jeszcze bardziej rozwinie i naprawi usterki, wyśle właściciela Publikera na Emeryture :D

A tak na poważnie to mega szybki i banalny jest Omniadd, dodać mu jeszcze wbudowana opcje pingowania i edytor wysiwyg i ew dodatkowe wersje katalogów to bezie mega wypas.

Za publikera czesto wyrzucają z serwerów bo ponoć przeciąża.

P.S- ja Piotrek by wrzucił jeszcze opcje zaciąganie z pliku url do arta (jak w xr) to w ogóle było by bajkowo. Nie wyobrażam sobie prostrzego sposobu na indeksacje i podlinkowanie wpisów.

Dla mnie najwieksza zaleta Publikera byla opcja podlinkowania wyslanych juz wpisow do precli we wpisach linkujacych. Czyli mozna bylo slac teksty autmoatycznie w ktorych jest 1 link do strony linkowanej, a 2 linki skrypt sobie wstawia do juz opublikowanych tekstow w innych preclach. Obecnie autor Publikera te funkcje wylaczyl, wiec jak dla mnie OmniAdd ma przewage, bo oferuje to samo, a jest szybszy i bardziej przyjazny w konfiguracji.

Na plus Publikera mozna zaliczyc jeszcze to, ze jest dokladniejszy od OmniAdd.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

skuteczność działania jest tylko trzeba umieć korzystać + mieć swój stuff na dopalenie stron

ciekawa reklama...

Legalne pozyskiwanie fanów na facebook-u:

2000 Friends do 20dni+realni fani = 320pln

1500 Friends do 12dni+realni fani = 240pln

1000 Friends do 8 dni+realni fani = 160pln

500 Friends do 4 dni +realni fani = 80pln

... dowolna ilość fanów na Facebook-u od +500

+ stworzenie konta na zamówienie do 100tys fanów

Kontakt: fanfastnow(at)interia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności