Skocz do zawartości

Oficjalny nabór do grupy HackSEO

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje zanim ktoś zacznie pisać pierdoły zobaczyć jak wyglada SEO za granicą smile.gif

Trafne spostrzeżenie ;) pomysł wg mnie ciekawy, sam kiedyś myślałem (i nadal myślę) nad podobnym, z tym, że za mniejsze pieniądze. Jestem sknera i szkoda mi 250 zł/miesięcznie skoro moje metody, bazy, zaplecza wystarczają ;) Niemniej jednak na pewno znajdą się chętni.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

większość krytykujących i tak jest w jakiś grupach, esencją tematu są właśnie słowa zgreda (który jest wszędzie, boje się otworzyć lodówkę) i Fikasa - kto chce ten skorzysta, a kto nie chce ten nie skorzysta (wiem wiem głębokie przemyślenia).

@it - podejrzewam (gdyż nie wiem), że pula tematów poruszanych na wszelkich zamkniętych grupach jest podobny. A od przegląniecia tagów to chyba każdy zaczął ;)

pozdro!

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Kto już siedzi w jakieś grupie to się nie odzywa bo wie że w grupie może dojść w ciągu kilku miesięcy do tego do czego sam doszedłby w ciągu kilku lat, mając dużą wiedzę i wiele szczęścia.

Czemu na PIO bo pokemony to x procent ludzi, ale jest też wielu którzy tutaj siedzą i trzymają poziom tylko im się nie chce odzywać jak widzą kolejny temat o du**e marynie. Zresztą chyba każdy kto się zajmuje SEO ma konto na PIO :hello:

A czy 500 zł to dużo (to zarobek w najgorszym razie z jednego klienta :) )

To że PIO jest darmowe nie oznacza że SEO jest darmowe jak się wielu wydaje. SEO to biznes, a biznes to inwestycje, bez inwestycji każdy biznes umrze wcześniej czy później.

Jeśli ktoś nie wie co to są grupy i po co to jest to polecam kilka książek poczytać nt. biznesu, a potem brać się za biznes i zarabianie.

Co do stroju grupowego to każdy ma obowiązek ubierać koszulkę i czapeczkę grupową na tajne skypo spotkania, kto się nie wywiązuje z obowiązków to patrz regulamin. :)

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

miesięcznie na testy, bazy i inne pierxdoły wydaję 500-1000 zł ... więc jak widać SEo nie jest tanie :hello:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To mało wydajesz... rachunki za same serwery na ktorych stoja narzedzia to koszt +450 $

to pominąłem grubym milczeniem :rolleyes:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a jak się dogadujecie gdy 'wchodzicie' sobie w drogę ? Znaczy kilka osób pozycjonuje np. 'opony' ? Wpuszczacie się rotacyjnie na top1 co jakiś czas ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

W grupie zawsze taniej, każdy da po 500 zł x 10 jak łatwo sobie obliczyć wyjdzie 5tyś na listy, programy, testy itd.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

a jak się dogadujecie gdy 'wchodzicie' sobie w drogę ? Znaczy kilka osób pozycjonuje np. 'opony' ? Wpuszczacie się rotacyjnie na top1 co jakiś czas ?

M

od 1-10 grupowicz numer 1

od 10 - 20 grupowicz numer 2

itd. :rolleyes:

Grupa to grupa nie oznacza to od razu że nie można konkurować między sobą. Ktoś jest lepszy zaszedł dalej więcej potrafi ma lepszą (lub nie) pozycję.

Czy w tej cenie jest dostęp do programów xrumer, sb itp. tak jak było to wcześniej?

Są programy grupowe i ściśle określone warunki dostępu, krótko jeśli działasz i chcesz coś robić to nie ma problemu masz dostęp.

Kojotek fajnie że zmarchwiwstałeś na PIO. Długo Cie nie było.

Malkontentów na wątku pełno, a rachunek jest prosty-

10(członków) x 250PLN= 2500PLN

20(czlonków) x 250PLN= 5000PLN

Przy transparentości wydatków grupy (nie rodzącej wątpliwości, że robisz za frajera) jest oczywistą oczywistością, że to po prostu może się opłacać. Szczególnie komuś kto wydaje miesięcznie więcej niż składkowe BO JEST SAM.

Ebinx nie do końca się z Tobą zgodzę. Takie grupy nie trzymają jednego poziomu. Część odstaje na plus a część się od nich uczy. Jak się jest w tej pierwszej grupie ludzi, to kasa stracona...

Po to jest grupa żeby sobie pomagać :rolleyes: I wyrównywać poziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności