Skocz do zawartości

Pozycjonowanie tej samej strony ale o innym adresie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Jestem nowy więc jeżeli zrobie coś zle to przepraszam od razu. mam takie pytanie do was miałem strone internetowa od 5 lat w google po wpisaniu dwoch słow wyskakiwała jako pierwsza. teraz mam tą samą strone lecz juz na innym adresie i jak zrobic zeby po wpisaniu w google wyskakiwała ta strona a nie tamta poprzednia. Zaznaczam ze nie mam dostępu do tej starej strony i nie moge nic z nią zrobić.

Po pierwsze gdy masz tą samą stronę pod 2 adresami to jest duplicate content.

Możesz zgłosić adres strony do google o usunięcie jej z indeksu chociaż lepszym pomysłem jest zrobienie przekierowania 301 w kodzie strony na nową stronę (nowy adres) lecz jak nie masz do niej dostępu to nic nie poradzę.

Strona musi sie trochę różnić, inaczej jest szansa ze dostaniesz bana, na obie, jeśli strona była na top bez specjalnego pozycjonowania, to wypozycjonowanie nowej strony, nie powinno być bardzo trudne, choć za starą stoi wiek domeny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności