Skocz do zawartości

Czy linki nofolow mają wartość?

seomaster

Rekomendowane odpowiedzi

Prosty przykład z praktyki:

Strona MFA - autoblog (zduplikowana treść). Blast ze Scrapeboxa na 20 000 Wordpressów - po 15 dniach ruch z Googla na poziomie 5 000 uu dziennie.

Nofollow mają wartość!

Po prostu właściciele wordpresów sprawdzają co za miły pan spamuje im blogi, aby mu serdecznie za to podziękować :D

U mnie SB w zasadzie chodzi non stop, ale tylko do tego żeby strzelać we wpisy w katalogach, preclach, czy słabe jakościowo wpisy z Omni czy Publikera. Ale żeby przyłożyć takie 100k czy 200k na raz do strony docelowej to jakoś nie mogę się przełamać B)

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Prosty przykład z praktyki:

Strona MFA - autoblog (zduplikowana treść). Blast ze Scrapeboxa na 20 000 Wordpressów - po 15 dniach ruch z Googla na poziomie 5 000 uu dziennie.

Nofollow mają wartość!

Po prostu właściciele wordpresów sprawdzają co za miły pan spamuje im blogi, aby mu serdecznie za to podziękować B)

I do tego celu wklepują w Google pozycjonowane słowa, a traffic przekłada się na dobrą kasę? ;) Myślałem, że mogą wejść na stronę z poziomu moderacji komentarzy ;)

@mental jednak też trzeba wziąć pod uwagę, że niektóre z nich są follow pewnie:]

Specjalnie dla Ciebie przefiltrowałem sobie listę na której promowałem wspomnianą przeze mnie stronę. Liczba linków dofollow: całe 12* ;)

*Lista nie była robiona pod dofollow.

Wierzcie, lub nie. Ja tam będę zdobywał linki nofollow i zarabiał kasę, a wy 'róbta co chceta', bez obrazy dla nikogo ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności