Skocz do zawartości

Niepokające linki

seotekst

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jakiś czas temu postanowiłem postawić prostego bloga, tak szczerze mówiąc na instalacji skryptu i paru dodatków się skończyło, jeszcze nie dodałem żadnego linku do strony, a mimo to Y pokazuje mi dziwne linki z SWL, linki pojawiają się pod anchorami całkowicie nie powiązanymi z stroną np. stylizacja paznokci lub tworzenie stron a co najdziwniejsze linkowane są podstrony które nie istnieją np. xxx.pl/mieszkania-szczelin.php. Co o tym sądzicie, powinienem się czegoś obawiać?

Edyta:

YL: 16

YLD: 712

może to pokaże skalę, linków przybywa od paru dni

może stałeś się posiadaczem domeny, na której był kiedys blog

może ktos korzysta z jakiegos automatu i Twój blog znalazł się na liscie, automat zgłasza dodanie, a adres strony gdzie sie miało dodac leci do podlinkowania

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mnie też się wydaje, że domenka z historią. Ale lepiej byłoby poznać konkretny adres i troszkę więcej szczegółów, bo na razie to Cię najwyżej po plecach możemy poklepać.

Mam podobny problem wszystko pieknie się pozycjonowało az tu nagle 15 marca zobaczyłem ze na zadne frazy strony nie ma...

Okazalo się ze ktos linkuje - linkowal do strony systemem e-weblink duza iloscia jak na swieza domene mam ponad 300 linkow ktore nie dzialaja po kliknieciu nie ma nic

Co zrobić ? Czekać? Sprawę już zglosilem do e-weblink usuwać te linki?

Strona nie ma bana bo strony sie indeksuja jednak na link:domena nie pokazują się zadne linki w narzedziach webmasterskich tez jaka moze byc przyczyna?

A sprawdzałeś te linki przed postawieniem strony? Być może były już wcześniej.

napewno nie domena nowa i o takiej nazwie ze powiedzmy sobie szczerze nie bylo mozliwosci:)

i dziwne ze nie pokazuje nic na link:nawzadomeny jak sie wpisze sama domene to są linki co to moze oznaczac?

Pytanie czy zglaszac te adresy do usuniecia nawet pojedynczo w narzedziach czy nie?Moze ktoś kto miał już taki problem się wypowie:) i pomoże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności