Skocz do zawartości

[sprzedam] Forum Linuxa z PR2

ZgRed66

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

do sprzedania mam forum linuxa i webhostingu www.LinuxNet.pl.

Niestety nie mam czasu zajmować się tym forum i od dłuższego czasu stoi trochę zardzewiałe. Sprzedaję forum wraz z domeną, nie sprzedaję hostingu, na którym forum się znajduje.

Forum posiada PR2 i domena jest zarejestrowana w Dropped.pl.

Kupujący otrzymuje skrypt forum z bazą i kod authinfo do domeny.

Na życzenie wystawiam aukcję specjalną na Allegro.

Szkoda mi jest sprzedawać to forum, miałem wielkie plany co do niego, ponieważ temat Linuxa i webhostingu jest nadal bardzo popularny. Niestety sytuacja życiowa i finansowa zmusza mnie do sprzedaży mojego zaplecza domen i stron internetowych.

Cena za jaką sprzedam to forum to 550 zł. Wartość Forum została wyceniona na ponad 3 tysiące złotych (wwwBizinformacja.pl).

Myślę, że nie jest to cena wygórowana biorąc pod uwagę potencjał i możliwości zarobkowe tego forum (reklamy Google, programy partnerskie firm hostingowych i domenowych i wiele innych)

Zapraszam do kupna, oferta ważna tylko do 30.03.2011!

Kontakt:

PW

E-mail: zibi4@vp.pl

Nie mam możliwości wystawienia faktury Vat

Pozdrawiam

ZgRed66

-----------------------

Świat Komputerowy

Hosting obrazków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności