Skocz do zawartości

nowy seokatalog dlugopisik.pl

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy na tej domenie nie było kiedyś sklepu seo?
postanowiłem zrobić kolejny na domenie po starym sklepie dlugopisik.pl

Mhm sorki, za wcześnie dla mnie, żeby myśleć :D Przy okazji, jeżeli katalog będzie istniał tak długo, jak poistniał sobie ten sklep, to raczej nie ma sensu nic dodawać.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Co do krótkiego istnienia projektu to wymień chociaż 1 poza sklepem? Przyznaje się ze sklep był w moim wykonaniu nie wypałem ... Pomysł miałem dobry lecz zabrakło dopracowania i powstała za duża konkurencja i ja poleciałem przyznaję się...

Katalogi to nie projekt a po prostu dodatkowe strony nie mam zamiaru sie z nich utrzymać ani tworzyć ich setki (10 katalogów to max) katalogi gdy staną się płatne to jedynie po to by zwróciła się templatka skrypt i trochę za linki. Jak widać staram się katalogi moderować na bieżąco w porównaniu do niektórych gdzie 3 dni temu dodałem wpis do dziś ani nie zaakceptowany ani nie odrzucony..:) Jeżeli ktoś nie chce nie musi dodawać wpisu nikogo nie zmuszam. Katalog daje od siebie abyście mieli gdzie wrzucać linki to źle?

Jak widać staram się katalogi moderować na bieżąco w porównaniu do niektórych gdzie 3 dni temu dodałem wpis do dziś ani nie zaakceptowany ani nie odrzucony..;)

Moderowanie "na bieżąco" to jest względna sprawa, dla niektórych "na bieżąco" oznacza raz na miesiąc, dla innych - raz na ileśtam.

Jeżeli ktoś nie chce nie musi dodawać wpisu nikogo nie zmuszam. Katalog daje od siebie abyście mieli gdzie wrzucać linki to źle?

Nikt tu nie mówi, że kogoś zmuszasz :-) Po prostu, ludzie pomyśleli, że skoro na domenie był już sklep, teraz jest katalog, to później może ci się zachce przekształcić go w stronę czy w coś tam innego.

W każdym razie dodam coś od siebie i życzę powodzenia, mam nadzieję, że za rok czy za dwa spotkamy się w tym temacie pisząc, jak wartościowy jest ten katalog !!!

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Dodałem wczoraj do Twojego katalogu trzy strony (katalog stron, sklep i stronę hurtowni), szybciutko dziś mam informację, że zostały usunięte. W powiadomieniu - prawdopodobna przyczyna: ? Domyślam się, ze chodziło o nieunikalny opis. Gdybyś w formularzu zgłoszeniowym umieścił informację, że wymagasz unikalnego to może bym taki dodał albo nie tracił czasu na zgłoszenie. Tymczasem Ty gdzieś w regulaminie piszesz sobie "w miarę prosimy o unikalny opis". K... co to znaczy?

Generalnie spędziłem wczoraj ze 2 godziny próbując dodać parę stron do seokatalogów (głównie tych niby lepszych ale darmowych z listy Mar-a) i powiem tyle, że to pomału robi się zbyt frustrujące. Wydaje się, ze skrypt Generała staje się zbyt trudny do okiełznania dla wielu właścicieli katalogów.

Trochę więcej moich uwag na ten temat:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=838557

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

• 1 miesiąc temu...
Może tak źle nie będzie. W końcu katalog stron to nie jest taki skomplikowany projekt do utrzymania go na rynku.

eh... niezmiennie pracujesz na swoja zajebistą renomę ;)

Napracowałeś sie przy tych katach :(

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=120653&hl=

Widzę że katalogi już się znudziły.....dlugopisik.pl i jeszcze jeden coś na Netsp......są na sprzedaż? :)

Pozdrawiam...

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności