Skocz do zawartości

Najlepsze i najgorsze narzedzie

oggio

Rekomendowane odpowiedzi

To się nie uda :) Zawsze ktoś odpowie :0

aniec2

Odradzasz Publikera - Twoje prawo, tylko możesz powiedzieć dlaczego? To nie to, że ja chcę polemizować. Po prostu chcę wiedzieć z jakich to powodów tak stanowczo odradzasz. Tak ciekawość i szukanie materiału do przemyśleń ;).

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale brak mu wielu istotnych opcji, jak np. losowej kolejności dodawania

Podałeś jedną, możesz podać te wiele?

Jedną, ale za to bardzo istotną, obniżającą realną wartość programu. Inne to: brak pingowania (chyba, ze dokupi się dodatkowy moduł), brak podlinkowywania (chyba, ze dokupi się dodatkowy moduł), problem z wpisami do wordpressów (nie na każdej instalacji, ale autorzy nie kwapią sie do rozwiązania problemu, zwalając go na "ONYCH" - ten sam problem z WP czyni podlinkowywanie problematycznym), fatalny support (od jesieni nie zdołali odpowiedzieć na pytanie wysłane przez panel), zmienianie warunków użytkowania już po zakupie (wprowadzenie limitu przenosin między serwerami). W wątku o OmniAddzie kilka osób skarżyło się na problemy z uzyskaniem rachunku i przy przenoszeniahc klucza licencyjneog w czasie przenoszenia skryptu na nowy serwer. Starczy?

EDIT: Żeby było jasne: nadal uważam, ze narzędzie jest dobre. Świetnie uzupełnia się z Publikerem, który jets lepszą dodawarką, ale OmniAdd znacznie szybszą. Ogólnie warto posiadać duet Publiker+OmniAdd - bo niby oba do katalogowania, ale jednak do trochę róznych strategii. Ale wychwalanie tego drugiego pod niebiosa to przesada.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zakładam dużo blogów na domenach 2.0 xgen automatyzuje mi całą robotę :co: Nie wiem co więcej napisac... Czasem nie lamie captchy ale 80% przechodzi dalej... Jedyna wada to szybkość (daltego zakładam konta na zapas:) Testowałem SENuke'a ale nie przypadł mi do gustu - Xgen jest dla mnie bardziej przejrzysty.

Najprościej rzecz ujmując (nie wdając się w takie sprawy jak łatwiejsza konfiguracja i szybsze działanie), OmniAdd przynosi dla fraz łatwych efekty, publiker nie.

Raczej: OmniAdd przynosi efekty szybciej, a Publiker odpowiednio skonfigurowany później, ale nieco stabilniejsze.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

@zajacgd a mogę B) choć pisałem o tym wielokrotnie.

Najprościej rzecz ujmując (nie wdając się w takie sprawy jak łatwiejsza konfiguracja i szybsze działanie), OmniAdd przynosi dla fraz łatwych efekty, publiker nie.

OK. Choć to w sumie mam trochę inne doświadczenia i ja nie mam tak jednoznacznej opinii. Ale w sumie może być to kwestia specyfiki tego co się robi.

Co do xgenseo to przychylam się, że to całkiem zacny soft, choć brakuje mi tego co jest w senuku czyli tworzenie profili. No i jak ktoś lubi linkwheel to rank builder ma fajny patent ze zmiennymi prevoiuslink czy randomlink.

A tak w ogóle BlakHatTeam szykuje konkurencję - SERobot. Obecna wersja beta testowa jest jeszcze trochę skromna i ułomna, ale dwa dni temu zapowiedziana poprawiona wersja wygląda na zdeydowanie bardziejludzką, choć póki co twórcy jeszcze tego nie wyłożyli do ściągnięcia. Ale może być to całkiem niezły soft i prawdopodobnie konkurencyjny cenowo.

naj ... lepsze/gorsze - Xrumer ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności