Skocz do zawartości

Czy pp tudzież banki oszukują wydawców reklam?

Rekomendowane odpowiedzi

Kto korzysta z money.pl? Czy w programie partnerskim www.money2money.pl oferowane są te same produkty finansowe co na stronie direct.money.pl? Konkretnie interesują mnie inwestycje i ubezpieczenia (poza stricte bankowymi).

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kto korzysta z money.pl? Czy w programie partnerskim www.money2money.pl oferowane są te same produkty finansowe co na stronie direct.money.pl? Konkretnie interesują mnie inwestycje i ubezpieczenia (poza stricte bankowymi).

Znajdź strony rozpoczynające sie subdomeną m2m. Wszystkie są podobne i mają tą sama oferte na stronie.

A ja mam pytanie. W ktorym pp jest korzystniej promowac produkty mBanku? W pp money.pl w pp bankier.pl czy może bezpośrednio w pp mbanku ?

.

@Ledwoco, w kolejnym artykule na blogu który wskazałeś,

Jak zamierzasz sam z sobą dyskutować, to chociaż uważaj, żeby stronki linkowane z sygnatury nie pokazywały wszystkim 'waszych' wspólny stron. Kont tu pozakładałeś przez lata, że szok.

Rozmowy niczym Smeagol prowadzisz.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Nie dziwne, że z hipotek są słabe zwroty. Doradcy za sprzedaż własną mają zazwyczaj 50%-100% większe prowizje. Hipoteki to zaś kredyty wspólne. Jeśli kontakt jest składany na jedną z osób, to wniosek doradca składa na drugą jako sprzedaż własna. To jeden ze sposobów stosowanych w bankach. Jest ich więcej. Generalnie każdy orze jak może :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności