Skocz do zawartości

linki w treści?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Michał Ty też? :co:

Ale co ja też ??

A poza tym linki w nowym systemie Linkolo.pl lub tudzież w znanym Linkme InText mają większą moc niż pospolite linki z SWL. Co najważniejsze mamy takie anchory jakie chcemy w środku tekstu i najczęściej na stronach powiązanych tematycznie. Wydaje mi się że w tym kierunku będzie szło pozycjonowanie.

Michał Ty też? :D

Dobra marketingowcy :co:, to już sobie ustaliliśmy, że Emyylla lubi ten system ponad przeciętnie :wub: dalsze komentarze na temat wyszukanych form marketingu zachowajcie na inne fora. A teraz tak poważnie to zaglądał ktoś co to właściwie jest? Macie jakieś konkretne info czy sprawdzić trzeba samemu?

Dunhampeter, następny dzisiaj zarejestrowany użytkownik który "przypadkiem" napisał akurat w tym temacie.

Ośmieszacie się... Może i cel dobry ale marketing szeptany nie udany B)

Dunhampeter, następny dzisiaj zarejestrowany użytkownik który "przypadkiem" napisał akurat w tym temacie.

Ośmieszacie się... Może i cel dobry ale marketing szeptany nie udany :huh:

Kede, to , że ktoś jest nowy na forum nie oznacza, że jest na nim w jednym celu. No chyba, że należysz do tej grupy naszego społeczeństwa, która wszędzie widzi spiski. Jeśli tak to powodzenia :) To podobno da sie leczyc ...

Przeglądałem wczoraj różne wątki forum bo przyznaje jestem tu nowy i póki co ekspertem w temacie nie jestem i raczej jestem tu by sie czegoś dowiedzieć niż podzielić moimi "mądrościami", ale postanowiem napisać bo wkurza mnie gdy ktoś kopie lezącego :P . Kiedyś na innym forum w dziale oferty zamieścilem informację o dedykach i zaraz pojawiły się cwaniaki, dla których wszystko było nie tak, a za chwilę okazało się, że maja pełne gacie bo robią dla konkurencji, która sprzedawała to samo z 2 razy większą marżą:) Mam w d...e takich ekspertów bez względu na to czy maja 2 czy dwa tysiące wpisów. Jeżeli masz ochotę na zwykłą pyskówkę to nie ma sprawy, choć osobiście wolę takie rzeczy w realu. W sieci w gebie każdy jest mocny :) Osobiście wszedłem wczoraj na stronę (nazwy nie wymienię bo powiedzą że ją promuję) i nie znalazłem tam odpowiedzi na pytanie dlaczego i czy wogóle jest to bardziej efektywne. Jeśli ktoś jest mi w stanie krótko i fachowo wyjaśnić czym to sie różni od normalnego SWL to będę wdzięczny. A jeśli nie wiesz lub jedyne co masz do podzielenia się to madrości odnośnie marketingu to polecam marketing przy kawie.

Nie pozdrawiam :)

śmiesznie wyszło ale może należałoby w końcu sprawdzić co to w ogóle jest te Linkolo i zacząć merytoryczną dyskusję? Napisać co jest dobre a co wymaga poprawy? Czekam na Waszą opinię na temat serwisu (nie marketingu).

Brakuje Ci słowa? Jak napisać hejter inaczej? Znajdź hejter synonim

Tjay 99 Nie wypowiadaj tej nazwy ;) To kryptoreklama !!! :) hahaha. zaczyna mnie to wciagać. ciekawy jestem czy ktos mi wreszcie napisze cos konkretnego, bo nadal nie rozumiem na czym ta nowość polega. Rozumiem, że na ciebie Tjay nie mam co liczyć? Zresztą w sumie juz wolę nieśmiałą Lucy :) Dalej Lucy, nie bądź taka nieśmiala, jeśli wiesz cos więcej podziel sie z "ciemnym ludem"

z powodu?

Przypomnij sobie zasady umieszczanie linków w preclach. Linki w treści są bardziej "naturalne" i przeważnie są na stronach tematycznych... A można się domyślać że Google będzie ignorować to co wygląda nie naturalnie. Dlatego twierdze że linki w treści (np Linkolo.pl lub Linkme Intext) będą bardziej skuteczne.

No chyba nikt nie zaprzeczy że linki w treści są lepsze niż tradycyjne linki w SWL (często skumulowane w stopkach) ??

Jeśli ktoś jest mi w stanie krótko i fachowo wyjaśnić czym to się różni od normalnego SWL to będę wdzięczny.

Na linkme.pl jest obrazek pokazujący różnicę:

lmpo.jpg

Na linkolo.pl jest bardzo ładny rysunek pokazujący idee działania.

A różnica działania pomiędzy linkami na Linkolo a Linkme jest znacząca. Na linkme są linki często na stronach nie powiązanych tematycznie. Dużo w Linkme jest stron śmieciowych. A moim skromnym zdaniem Linkolo jest lepsze bo daje więcej opcji no i kupujący sam decyduje gdzie kupuje linka.

Nikt tu nie pisze merytorycznych postów, bo temat założony przez oficjalny profil linkolo znajduje się w dziale narzędzia, więc czemu się dziwicie, że tylko się śmiejemy z nieudanego marketingu?

edit: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t=0&start=0 tutaj

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności