Skocz do zawartości

linki w treści?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No chyba nikt nie zaprzeczy że linki w treści są lepsze niż tradycyjne linki w SWL (często skumulowane w stopkach) ??

Ja zaprzeczę.

Linki w innych swlach już dawno można rozmieszczać w różnych miejscach strony - nie przyczyniło się to do zwiększenia mocy tychże linków.

Nie porównuj linków w preclach, gdzie z reguły są one tematyczne, do linków robionych przypadkowo w jakiejś treści.

Nie porównuj linków w preclach, gdzie z reguły są one tematyczne, do linków robionych przypadkowo w jakiejś treści.

Sam decydujesz na jakiej stronie kupujesz linki na Linkolo.pl (zanik kupisz) a wiec to nie są linki robione przypadkowo w jakiejś treści. Podobnie działa Linkme InText z tymże że jest mniej opcji...

Takczy inaczej Linkme Intext oraz Linkolo to chyba narazie jedyne systemy linków w treści.

Dawno nie widziałem takiej komedii jeśli chodzi o marketing szeptany. I jeszcze te zapewnienia i chęć przejścia do merytorycznej dyskusji. Boskie, naprawdę.

Zajmijcie się najpierw waszą stroną firmową, a później bierzcie się za cokolwiek związanego z pozycjonowaniem bo póki co nie można was traktować profesjonalnie.

Ja słyszałem o linkach w treści, podobno to bardzo skuteczna metoda, zresztą można znaleźć na forum ogłoszenia ludzi, którzy się tym zajmują

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=113167

;)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dawno nie widziałem takiej komedii jeśli chodzi o marketing szeptany. I jeszcze te zapewnienia i chęć przejścia do merytorycznej dyskusji. Boskie, naprawdę.

Zajmijcie się najpierw waszą stroną firmową, a później bierzcie się za cokolwiek związanego z pozycjonowaniem bo póki co nie można was traktować profesjonalnie.

Stary, spóżniłes sie, o marketingu już było... Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to nie zawracaj d..y i wykazuj się swoją elokwencją na https://forum.sprawnymarketing.pl/buzz-marketing-szeptany/

no nareszcie w temacie ;) a masz jakieś linki do nich? To w końcu ktoś wie czy jest różnica czy nie i może podac jakieś sensowne źródło swojej wiedzy? No i ceny ;) czy to sie jakoś różni?

Dziękuje :)

Ja to sprawdzę ale rewelacji nie wróżę.

super będe wdzieczny. Będę mial do wydania budżet na pozycjonowanie a nie chce żeby ktoś wykorzystał moją niewiedzę i naciągnał na coś co nie ma sensu.

Kolego tu masz wszystko

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...08930&st=30

i przestań udawać, że nie wiesz z czego się ludzie śmieją. Poza tym przystopuj trochę bajerę - nie ma się co rzucać na ludzi z pretensjami...

Michał Węgrzycki

Fajne... zarejestrowałem sie u was w linkolo.pl

Wiadomo że coś podobnego ma już Linkme.pl (jako Linkme inText)

Ale jakoś tam efektów nie widzę.

A linkolo działa i już jest efekt. Polecam.

Jaki czarny Pr ;)

Masz wiedzę o realnych efektach? Jeśli tak to będę wdzięczny.

Chyba za świerze narzędzie aby bardzo konkretnie mówić o realnych efektach.

Linkme wprowadziło to w sierpniu zeszłego roku (wg informacji na ich forum jest data że 08.08.2010)

a Linkolo chyba w grudniu... nie wiem dokładnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności