Skocz do zawartości

linki w treści?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sam decydujesz na jakiej stronie kupujesz linki na Linkolo.pl (zanik kupisz)...

No więc to jest swl czy bazar linków?

Płacisz punktami.

Punty zdobywasz sprzedając linki na swoich stronach.

Jak nie masz punktów to możesz dokupić za gotówkę.

Czyś transakcje nie są podobne jak w rasowych SWLach typu Linkme ?

jubi - :)

Nie ma co się dawać wciągąć w tę bezsensowną dyskusję, którą stara się podsycać 2 czy 3 szeptanych marketerów. A jak chcą by coś obalać czy udowadniać, to mają dwa wyjścia:

1. obalić jabola

2. samemu trochę popracować, szczególnie głową.

Dziękuję ;)

Genialne ;)

Uważajcie na swój 'małketing', bo ludzie zaczną mylić nazwę Linkolo z Linkololkiem :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Genialne ;)

Uważajcie na swój 'małketing', bo ludzie zaczną mylić nazwę Linkolo z Linkololkiem :)

[/quot

Mental nie wymieniaj tej nazwy bo oskarżą Cię, że jesteś "szeptanym marketerem" hehehe :), a poza tym to fajnie wymyśliłeś Linkololek :) Na Twoim miejscu bym to opatentował, ani się spostrzeżesz a dostaniesz na skrzynkę reklamę w stylu "Linkoluj z nami - zostań Linkololkiem", albo jeszcze lepiej Linkomaniakiem- a twoją premie dostanie emyyylla :)

Z drugiej strony jak tak patrze na to forum coraz to nowe osoby czytają ten wątek, ale żadna nie chce mi odpowiedzieć na moje pytanie. Nawet emyyylla jakaś taka nieśmiała się zrobiła. Wciągnąłem się, będę czekał, nie tracę wiary .... :)

W świecie pozycjonowania jestem świeża

Szukam obecnie najlepszych metod na wypozycjonowanie naszej strony.

Obecnie stosujemy stare sprawdzone metody i dodatkowo adwordsy.

Niestety efekty działań są bardzo nietrwałe. Jednego dnia potrafimy być na 6 miejscu, a następnego na 18.

Muszę zrobić rozeznanie co do kosztów i skuteczności takich działań.

PS. Żeby to jeszcze zrobili, aby sygnaturki do profilu dodać. Ale oni... :piwo:

Kurde, może za dużo wymagam, ale "malketerzy" pogłówkujcie trochę i poknujcie, żeby choć to naturalnie wyglądało. Zresztą jak się SEO zajmujecie (chyba/podobno) to wiecie, że linkuje się też tak, by wyglądało naturalnie.

Pomózgujcie trochę. :P

Hej wizjonerko :piwo:

my tu o marketingu szeptanym piszemy a nie o jakimś pozycjonowaniu :)

a tak poważnie to raczej nikt Ci tu nic nie odpowie. Ja ide o zakład, że pierwsze posty jakie przeczytasz, to że jesteś znajomą Emyyyyly i wogole daj sobie spokój. Ale nie załamuj się !!!zostań z nami. Może jak już będziesz miala 1000 postów, to ktoś potraktuje cie poważnie. :( W tym wątku wszyscy, którzy czegoś nie wiedzą i chcą zadać pytania to szpiedzy i "whisper marketerzy". hehehe

Na początek to gratulacje za wrzucenie linka na Wykop.

A co do tematu to zostałem obdarzony dostępem do tego systemu przy swoim projekcie więc jak by kogoś interesowało to postaram się odpowiedzieć na pytania.

wow nareszcie :P! :) Generalnie powiem tak mam w głębokim poważaniu czy masz dostęp do systemu emyyyly czy nie, czy jesteś whisper marketerem czy kandydatką na miss polonia. Wyjasnij mi tylko proszę czym rózni się link wrzucony w treść serwisu od zwykłego. Mam tu sprzeczne informacje co do tego który jest bardziej efektywny i chcialbym wiedziec na podstawie czego można to sprawdzić. Powiedzieli mi tu, że na razie za szybko by o tym mowić, czy masz jakieś inne dane?

Takiego zagęszczenia nowych użytkowników nie widziałem już dawno :piwo:

heh

Widzę iż każdy kolejny wywód w tym temacie będzie traktowany jedną linią więc jeśli komuś potrzeba pomocy zapraszam prywatnie a szeptaczom gratuluje wykopu.

Jedna wielka komedia i (anty)reklama.

Wykop to tu jest ale nowych użytkowników, będą powstawać coraz to nowi którzy będą popierać wcześniejszych (co za ... wymyślił taką akcje promocyjną?).

Każdy kto wypowie się obiektywnie w tym temacie zostaje obrzucony mięsem przez Dun...

Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to nie zawracaj d..y

Wolność słowa! Ale nie krytykujmy bo Dunhampeter bo zakaże nam się wypowiadać :P:piwo:

edit; czekam na pouczającą i odwracającą kota ogonem riposte

Kede, można się wypowiadać i niczego Ci nie zabraniam. Ważne jest jednak, aby wypowiedź wnosiła coś nowego... wpis emyyyly że coś usłyszała przypadkiem można między bajki włożyć. Wszyscy doskonale to wiemy... Ale ile można w kółko o tym samym... ??? staram się dowiedzieć czy rzeczywiście jest jakaś rożnica czy nie i w kółko słyszę o wm... dopiero mkam powiedział cos konkretnie. ale ma racje, na pogadanie merytoryczne nie ma tu szans.

No, ale przeciez Ty wiesz lepiej, że mkam siedzi teraz obok mnie i wspólnie prowadimy jakąś akcję, a emilly w kuchni obok pryrządza kolację. No i udawadniaj, że nie jesteś wielbłądem ...

dobranoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności