Skocz do zawartości

Kurs Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

"A czy wcześniejsi kursanci mają szansę na aktualizację kursu?"

W każdej chwili można wysłać maila z prośbą o przesłanie nowej wersji kursu w 1 pliku.

Ceny są takie same.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od dzisiaj co jakiś czas będę publikować na swoim blogu wpisy, których treść będzie dostępna tylko dla zalogowanych (m.in. ze względu na to, aby zminimalizować ryzyko reakcji na opisywane metody).

Każdemu uczestnikowi kursu, podczas zapisywania się na niego, zostało założone konto. Jeśli nie pamiętacie swoich loginów i haseł, powinniście je mieć na skrzynkach - wiadomości te powinny być wysyłane przy zamówieniu kursu. Dzięki temu możecie się zalogować na bloga.

• 8 miesięcy temu...

Właśnie wyszła większa aktualizacja kursu. Składa się on z 82 stron i - tak jak wcześniej - jest to 8 lekcji wysyłanych mailowo co tydzień, przy czym każda z nich kończy się zadaniem praktycznym. Na prośbę mailową mogę jednak wysłać od razu całość.

Na stronie kursu zamieściłam spis treści i kilka przykładowych fragmentów. Do 3 lekcji dorzuciłam nowy dodatek - jest to 4. część listy stron dofollow będąca aktualizacją 3 poprzednich list.

Na dzisiaj ustawiłam promocję - od godz. 10 do 15 włącznie, cena kursu będzie wzrastać o 10 zł aż do osiągnięcia 160 zł. W tej chwili kurs kosztuje 110 zł. Są to ceny brutto.

Jak macie jakieś pytania to piszcie :)

Wszystko jest w Google - jak tam czegoś nie ma to znaczy, że to nie istnieje ;-) A mimo wszystko korzysta się z książek, kursów, chodzi się na szkolenia czy konferencje.

Wiedza jest na talerzu w google , tylko co z tego jak 90% z niej nie umie skorzystać o czym świadczą pytania na forum tym i innych :)

Semator wiedza kojotka i innych też jest w google słabo szukasz, niestety tej cześci której się uda ją znaleźć już nie zawsze umie z niej skorzystać i od tego są kursy gdzie praktycy potrafią ją przekazać.

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Wiedza dla początkujących jest w 100% w necie. Co innego wyższe poziomy, jak np. szkolenia kojotka.

po co zatem kupować chleb, jak można go upiec, trzeba tylko znaleźć produkty

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Po co płacić za coś, co jest w Google za darmo.

Ano po to chociażby aby nauczyć się z tego "darmo" korzystać ... :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ps. jak myslisz ile jest wariantow mozliwej odpowiedzi na twoje pytanie ?

dwa: albo sie udo albo nie udo :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wracając do kursu :) dopracowuję jeszcze ofertę, więc jak komuś nie są potrzebne żadne dodatki (konsultacje, rabaty itp.) i chcę za niższą cenę dostać sam kurs, dajcie znać na priva.

• 4 tygodnie później...

Mam już przygotowane 2 pakiety na kurs: podstawowy (sam kurs) i rozszerzony (kurs z indywidualnymi konsultacjami i paroma rabatami). Ceny oczywiście się od siebie różnią - odpowiednio 95 i 160 zł, a z okazji Mikołajek dzisiaj ustawiłam rabaty i ceny to 75 zł za pakiet podstawowy i 130 zł za pakiet rozszerzony. Na prośbę mailową przesyłam cały kurs w jednym pliku. Szczegóły na temat pakietów: https://www.lexy.com.pl/blog/mailowy-kurs-pozycjonowania#cena

Konsultacje w ramach pakietu rozszerzonego można wykorzystać do omówienia dowolnych problemów z pozycjonowaniem strony, a nie tylko do zadawania pytań do zawartości kursu.

Uczestnicy kursu chwalą w nim przede wszystkim:

• oparcie się na przykładzie istniejącej strony;
  • łopatologiczne tłumaczenie, co jak zrobić;
  • listy stron - jeśli np. zadanie praktyczne w danym tygodniu polega na katalogowaniu to podaję listy katalogów (w przypadku płatnych także koszt zgłoszeń);
  • aktualna wersja kursu jest bogatsza w wiedzę od poprzedniej (m.in. boksy informacyjne "Czy wiesz, że...");
  • aktualne informacje.

W ankiecie na ten temat otrzymałam sporo pozytywnych opinii - wybrane z nich znajdują się na stronie https://www.lexy.com.pl/blog/mailowy-kurs-pozycjonowania#opinie

• 7 miesięcy temu...

Do 10 sierpnia można zakupić podstawową wersję kursu za 80 zł, wpłacając pieniążki na cel https://www.siepomaga.pl/r/lukaszek

Zaktualizowałam też opinie o kursie (jest ich w tej chwili 10), a w zeszłym tygodniu rozpoczęłam jego aktualizację. W pierwszej kolejności planuję rozbudować dział "Inne metody pozyskiwania linków" i tym razem będę opisywać kolejno co najmniej kilkanaście metod wraz z informacjami o stopniu trudności, czy też o średniej ceny linka z danego źródła, a także z przykładami, tam gdzie będzie to możliwe. Ponieważ jest to jedna z ostatnich lekcji, osoby zapisujące się na kurs już teraz, na pewno dostaną zaktualizowaną 7 część. Myślę, że warto skorzystać z tej "promocji".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności