Skocz do zawartości

PP Odpoczne.pl

lords

Rekomendowane odpowiedzi

Wystartował PP odpoczne.pl ze słów właścicielaL

Wiem, że zajmujesz się tematyką pozycjonowania. Dlatego chciałbym Cię

zaprosić do nowego programu partnerskiego Odpoczne.pl (biura podróży,

którego jestem właścicielem). Nie jest to jednak typowy program partnerski.

Stworzyłem go głównie dla tych, którzy zajmująsię tematyką SEO. Co

wyróżnia mój program?

- XML'e z baza hoteli, opinii i ofert,

- gotowe oprogramowanie parsujące XML'e,

- szczegółowe statystyki i aktualne informacje o rezerwacjach,

- wysokie (4-7%) prowizje od rezerwacji (średnia rezerwacja to 5000 zł),

- dwupoziomowy program partnerski (3% za pierwszy poziom i 1% za drugi),

- przyjazny i kompetentny support.

Dlaczego warto skorzystać akurat z tego programu? Kilka moich osobistych

uwag...

Przez ponad 2 lata prowadziłem program partnerski YoYoPartner.pl w zakresie finansów. Włożyłem w niego wiele pracy, ocenialiście go bardzo

dobrze. Zakończył on niestety swoją działalność z powodu kiepskiej współpracy ze strony banków, które były w nim promowane. Na pewno nie

raz słyszałeś o przypadkach, że partner wygenerował 100 leadów, a bank nie wykonał wszystkich kontaktów. Skutkowało to brakiem zarobków.

Problemem był też brak wypłacania prowizji za dostarczonych klientów, którzy np. mieli 5 lat temu konto osobiste w banku, ale to z polecenia

partnera wzięli kredyt. Innym powodem frustracji był brak informacji ze strony banków o statusie zapytania.

Więc co dalej...

Nauczony tymi (złymi) doświadczeniami postanowiłem stworzyć program, który większość (jak nie całość) tych negatywnych elementów wyeliminuje. Dlaczego?

- Wszystkie zapytania/rezerwacje wygenerowane przez partnerów w programie partnerskim Odpoczne.pl są obsługiwane przez naszych pracowników

- Na każdym etapie sprzedaży (przygotowanie oferty, przygotowanie umowy, podpisanie umowy, płatność) jest możliwość monitorowania sytuacji w panelu

- Nie ukrywam, że zależy nam na jak największej sprzedaży, a co za tym idzie staramy się jak najszybciej i jak najlepiej obsługiwaćwszystkich klientów

Za pomocą dostarczonych narzędzi możesz przygotować własny serwis sprzedażowy i promować go, jak tylko potrafisz najlepiej :co:

Mam nadzieję, że tymi konkretami przekonałem Cię, że warto zarejestrować sie w programie partnerskim Odpoczne.pl.

Jest jeszcze jeden element, który nas wyróżnia. Płacimy dodatkowo za 2 poziomy pod Tobą. Więc nie czekaj dłużej, zarejestrujsię, wyraź swoją

opinię na temat programu na swojej stronie/blogu, zaproś nowych webmasterów i zarabiaj na ich prowizji!

Jeśli masz jakieś pytania – pisz. Już teraz zobacz szczegóły programu i wejdź na stronę: https://partner.odpoczne.pl/

Jest to bardzo ciekawa alternatywa dla programów bankowych typu bankier.pl Można też na własnej skórze przetestować to o czym napisano w najnowszym numerze SEM Specjalist na temat ciekawego zjawiska ROPO (Research Online Purchase Offline). Ci, którzy podobnie jak ja mieli styczność z YoYoPartner z pewnością mogą polecić ich programy partnerskie. Z finansami był problem z bankami, tutaj można będzie się bezpośrednio z nimi kontaktować :wub:

Linki:

https://partner.odpoczne.pl

https://partner.odpoczne.pl/?aff=111 <-- Z refem :D

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ciekawi mnie jaki jest mnożnik z Libię :co: i obecnie Japonię.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...

Pomysł na prawdę super, tylko pytanie czy da radę zasypać wakacje.pl czy inne znane na rynku biura podróży na najlepsze frazy. I w sumie drugie pytanie czym poza pozycją w G przyciągnąć potencjalnych klientów. Pana Olczykowskiego z Yoyo pomijam bo on akurat zęby zjadł na podobnych przedsięwzięciach.

• 3 miesiące temu...

Odświeżam temat, bo chciałem się dowiedzieć czy ktoś już coś zarobił w tym PP? Może już udało się komuś jakąś wypłatę otrzymać?

Pytam nie po to, żeby dowiedzieć się o wiarygodność (w końcu to program firmy z pewnymi tradycjami w Programach Partnerskich) :) bardziej chodzi mi o to jaka jest konwersja. Z tego co kiedyś czytałem ogólnie nawet na oficjalnych stronach biur podróży konwersja nie powala na kolana (ludzie boją się wydawać 5000 - 10000zł przez sieć) to chyba na stronach partnerskich już w ogóle nie jest ciekawie ;) Da się w ogóle cokolwiek zarobić?

Pozdrawiam :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Nawet jeśli samodzielnie rezerwujecie wakacje dla siebie - załatwiacie to przez program partnerski odpoczne.pl i macie od 5 tyś 200 zł prowizji. Żaden pośrednik nie daje takich zniżek ;-) Oczywiście jeśli posiadacie serwisy turystyczne z dużym potencjałem to możecie zarobić o wiele więcej.

Korzystam z tego PP od początku września i na razie mam 3 rezerwacje - faktycznie mają najwyższe prowizje na rynku. W tej branży ważna jest marka. Jeśli jakaś firma, która powstała wczoraj zrobi PP i zaoferuje 7% to i tak będzie nic, bo nie ma szans na rezerwacje. Odpoczne.pl ma już znaną markę i dzięki temu rezerwacje się pojawiają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności